De ce se recomanda folosirea becurilor led?

0
324

Becul incadescent (utilizat masiv in societate) a inceput sa piarda incet-incet teritoriu in fata variantelor de becuri LED mult mai bune care au aparut in utlimii ani si pe care le puteti gasi in magazinul online LED Concept. Daca initial, becul incadescent a fost imbunatatit si comercializat in doua variante: B si C, treptat, acestea au facut loc altor produse, foarte modernizate, cunoscute drept becuri LED.

De cate ori vorbim despre becurile LED trebuie sa ne gandim la eficienta si la durabilitate. Becurile LED au fost percepute ca un pas mare pe scara evolutiei iluminatului public si privat. Tehnologia LED are diode emitatoare de lumina. (de aici vine si denumirea de becuri LED).

Ce trebuie sa stii despre becurile led de la LED Concept?

Becurile LED ofera o eficienta foarte mare in cee ace priveste consumul de energie si de aceea sunt foarte multe avanajte importante din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere al sanatatii pentru ca becurile nu au gaze toxice.

Tehnologia care este folosita in becurile LED este noua pe piata din Romania si desi la nivel international este cunoscuta deja de ceva timp datorita avantajelor evidente pe care acestea le ofera. Magazinul online led-concept.ro este unul dintre magazinele online care ofera becuri cu tehnologie LED de ultima generatie.

In primul rand, pe langa faptul ca economisiti foarte multi bani la facture de energie electrica, led-concept.ro sustine trecerea la becuri led si datorita beneficiilor pe care acestea le aduc asupra sanatatii. Spre exemplu, in cazul in care scapati pe jos un bec LED si se sparte, nu aveti de ce s ava temeti pentru ca acesta nu contine substante nocive, cum ar fi mercurul.

Nici macar nu emit radiatii UV spre deosebire de becurile clasice sau de tuburile cu neon clasice. Acestea au de regula si foarte multe fluctuatii de lumina, fluctuatii care induc oboseala si care provoaca dureri de cap si deterioreaza vazul.

Motive pentru care sa alegi becurile led

  • Aprindere imediat
  • Fiabilitate si rezistenta la factori externi
  • Durata de viata foarte mare (pana la 50.000 de ore de functionare continua la intensitate maxima)
  • Usor de instalat

Becurile LED sunt o alternativa extrem de buna la becurile economice care au invadat piata in ultimii ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.