Sandu Babasan: Blugento este platforma ecommerce care iti pregateste magazinul online pentru provocarile din ecommerce

328

Comertul electronic a devenit o parte importanta din viata omului modern avand in vedere ca din ce in ce mai des oamenii opteaza pentru cumparaturi online in detrimentul celor clasice din cadrul magazinelor fizice. Dezvoltarea mediului online a adus numeroase avantaje si beneficii, aspecte de care ne putem bucura fiecare dintre noi la ora actuala. Mai mult decat atat, aceasta dezvoltare a tot ceea ce numim astazi Internet este unul dintre factorii care au dus la o crestere exponentiala a numarului de magazine online lansate. In viitorul apropiat, aceste tendinte par sa se pastreze, astfel ca se va putea observa cu siguranta o crestere a acestui numar si in viitorul apropiat. Mediul online este considerat la ora actuala unul cu foarte mare potential pentru dezvoltarea unor afaceri, astfel ca din ce in ce mai multi oameni profita de acest lucru si isi exprima dorinta de a face un astfel de pas.

Lansarea unui proiect online precum este un magazin online necesita desigur urmarea unor pasi foarte importanti, astfel ca pe langa alegerea unui nume de domeniu si a unor servicii de gazduire, simultan este foarte important sa se opteze si pentru o platforma pentru magazine online cat mai performanta. Blugento este o platforma pentru magazine online care le pregateste pentru toate provocarile si schimabrile care se produc in mod regulat in comertul electronic. Esti in cautarea unei platoforme ecommerce potrivite pentru nevoile magazinului tau online? Iata de ce sa optezi pentru Blugento.

Blugento vine cu o varietate de functii integrate.

Pentru a putea adminstra un magazin online in mod corespunzator un magazin online, este necesar ca platforma ecommerce pe care functioneaza magazinul sa dispuna de cateva functii in acest sens. Blugento este o platforma moderna care are ca si fundament celebra platforma Magento, astfel ca prin alegerea acestia, te vei putea bucura de un magazin modern din toate punctele de vedere. Blugento vine la pachet cu toate functiile de care tu ai nevoie pentru a-ti putea administra afacerea intr-u nmod cat mai eficient.

Varianta pentru dispozitive mobile, un avantaj pe care il primesti in mod automat.

Dispozitivele mobile reprezinta la ora actuala principala modalitate prin care oamenii aleg sa faca cumparaturi de pe Internet, astfel ca este mai mult decat esential ca magazinul tau online sa dispuna si de o astfel de varianta. Daca vei alege sa utilizezi Blugento, vei avea psoibilitatea de a oferi tuturor clientilor tai o experienta de navigare cat mai placuta, indiferent de dispozitivul pe care acestia il utilizeaza pentru a naviga pe site.

Update-uri de securitate in mod regulat.

Atunci cand vorbim despre mediul online, despre tranzactii si despre date personale, siguranta este unu lucru pe care nu il putem neglija ca si administratori de afaceri online. Blugento este una dintre platformele ecommerce care se bucura in mod regulat de update-uri de securitate, astfel ca acest lucru reprezinta un avantaj major pentru toti cei care aleg sa navigheze si desigur sa cumpere prin intermeidul magazinului tau online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.