Utilitatea unei comode în amplasarea generală a camerei

324
Publicitate

Comoda în design-ul unei încăperi

Comoda este o piesă de mobilier foarte ofertantă din punct de vedere al design-ului şi utilităţii. Pot fi alese comode simple, însă cu un puternic rol în personalizarea unei încăperi, se poate opta pentru modele cu sertare, ideale pentru pătrarea în ordine a pieselor mici vestimentare, a accesorilor de păr sau pentru depozitarea produselor cosmetice. Un alt model de comode care conferă largheţe spaţiului, este cel cu rafturi deschise, pe care pot fi poziţionate într-o manieră originală, diverse accesorii de interior. Aspectul cromatic este foarte important, astfel că o comodă din lemn natur se va potrivi în orice context, iar una puternic pigmentată va contrasta plăcut, oferind un plus de culoare camerei.

Publicitate

Siguranţa aparaturii

Este indicat ca televizorul să fie aşezat într-o cameră de zi, mai puţin în dormitoare şi în spaţiile cu umiditate crescută. Însă oriunde aţi alege să îl poziţionaţi, este foarte important să vă asiguraţi că aparatul va fi protejat şi că accesul către el va fi limitat pentru copiii şi animalele de companie. Alegând un model dintre varietatea de comode tv, veţi asigura poziţionarea corectă a televizorului, dar veţi oferi şi un aspect plăcut încăperii. Separate sau în ansambluri  cu alte piese de mobilier, într-un design clasic sau amprentate cu multă originalitate, comodele vor fi extrem de utile, oferind spaţii de depozitare pentru toate accesoriile necesare.

Eleganţa mobilierului alb

A alege penrtu casa dumneavoastră un mobilier alb, va conferi un aspect elegant şi plăcut. Într-un astfel de cadru, un model original şi practic ales dintre multiplele variate de comode albe, îşi va găsi cu uşurinţă locul şi îşi va demonstra utilitatea. Din lemn masiv sau pal, simple sau compuse din rafturi elegante şi frumos accesorizate, o comodă albă va conferi un farmec special camerei. Poate fi achiziţionată o comodă cu design îndrăzneţ, concepută ca un compex original de rafturi deschise şi sertare, sau se poate opta pentru modele clasice, în ambele cazuri cromatica albă asigurându-vă că aţi făcut alegerea potrivită pentru amenajarea spaţiului interior al casei dumneavoastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.