Copiii de toate varstele beneficiaza de versatilitatea trusei de geometrie !

449
Publicitate

Cu toate ca trusa de geometrie este produsul de frunte al lumii in domeniul sau si a devenit un instrument de invatamant de inalta calitate pentru cadrele didactice si elevi, exista mult mai mult pentru aceasta inventie excelenta care a devenit parte a tesaturii in multe scoli si case din intreaga tara. Copiii de toate varstele au beneficiat de versatilitatea acesteia.

Trusa de geometrie da sete de creativitate si de dezvoltare a abilitatilor de manipulare pentru utilizatorii mai tineri. Din cele mai elementare forme timpurii ale cuburilor si prismelor si progresand pana la forme mai complexe, lumea formelor trusei de geometrie nu lasa nicio piatra in incercarea de a ajuta copiii sa inteleaga si sa se bucure de geometrie. Geometria si simtul spatial sunt cel mai bine predate cu ajutorul trusei de geometrie.

Publicitate

Produsul a fost dezvoltat de-a lungul multor ani si este acum recunoscut ca o adaugare foarte utila in multe zone mai largi ale clasei. Predarea timpului si a designului si tehnologiei sunt domenii care au beneficiat de noua directie a trusei de geometrie.

Forma initiala si inca superioara a constructiei, recunoscuta ca fiind cea mai importanta resursa pentru predarea matematicii; geometria geometrica si tridimensionala; design si tehnologie. Trusa de geometrie este folosita ca un ajutor major pentru dezvoltarea constiintei spatiale si este usoara de folosit de catre copii, oferind o valoare excelenta a jocului, desi este destul de versatila pentru a fi utilizata pentru teoriile matematice complexe. Articulatiile unice se fixeaza usor impreuna. Acest design este esential pentru formarea formelor geometrice de doua si trei dimensiuni. Piesele dure si durabile sunt facute la o calitate care va dura si va fi relevanta pentru generatiile viitoare.

Exista  sisteme inter-schimbabile:

Formele geometrice introduc elevii in cerc, patrat si triunghi prin formele tridimensionale.

Dispozitivele de sortare geometrica reprezinta o alta activitate extraordinara pentru sortarea formelor precum si pentru practicarea abilitatilor motorii fine.

Ofera experiente practice cu manipulative care ajuta la predarea geometriei 3D.

Elevii pot practica sortarea si clasificarea prin diverse atribute. Elevii pot practica, de asemenea, crearea si modelele extinse.

Trusa de geometrie este produsul de constructii original si cel mai bun, renumit in intreaga tara pentru calitatea si versatilitatea acestuia. Este proiectat si dezvoltat special pentru a satisface cerintele exigente ale clasei moderne, ajutand profesorii si copiii in cautarea cunoasterii si intelegerii.

Suntem incantati sa anuntam culorile trusei de geometrie: portocaliu, roz, rosu, verde si albastru. Aceste culori contemporane frumoase au fost create pentru a lucra pe cont propriu, precum si pentru a completa perfect paleta de culori existenta. Fiecare set contine bucati de cadre pentru a permite finalizarea usoara a modelelor 3D.

In plus fata de aspectul grozav, ele permit:

Culorile primare si secundare trebuie predate utilizand culorile stabilite.

Posibilitati sporite de sortare si clasificare.

Mai multe oportunitati de a preda modele de crestere si secvente atunci cand sunt utilizate

Crearea de modele geometrice uimitoare 3D atunci cand sunt utilizate alaturi de culorile originale.

Demonstrarea proprietatilor formelor 3D mai mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.