Cum să alegi partenerul perfect de software development pentru proiectul tău – partea a 2a

36

Continuăm în acest articol prezentarea aspectelor care trebuie luate în considerare atunci când o companiei își selectează partenerul de software development.

Noi am selectat 11 puncte de discuție pe care ar trebui să le purtați cu partenerul potențial, elemente care includ expertiza, geografia, până la cultura companiei. Nu contează dacă proiectul tău de IT outsourcing va fi în zona travel software sau este cu aplicațiilor cloud. Alege înțelept și economisește bani și timp pe termen lung.

  1. Portofoliu relevant pe proiecte similare

Partenerul tău de software development ar trebui să aibă proiecte similare, care vor demonstra  expertiza pe un domeniu, dar și complexitatea parteneriatelor avute de companie în trecut. Așadar, caută companii care comunică focusul lor pentru industrii specifice și citește studiile de caz și testimonialele oferite de clienți.

  1. Dezvoltatori foarte buni, echipe de livrare excelente, instrumente agile și suport tehnic complet

Echipele tehnice ale viitorului tău partener ar trebui să fie capabile să înțeleagă perspectiva și cerințele tale. Acestea trebuie să utilizeze tehnologiile de ultimă generație reușind să dezvolte un produs software la cea mai înaltă calitate.

Trebuie luat în considerare dacă se utilizează cele mai actualizate limbaje și instrumente de programare. De asemenea, și suportul tehnic pentru orice incident trebuie luat în considerare.

Și, foartemai important, trebuie să puneți problema procedurilor Agile. Așadar, cu cât este mai avansată folosirea procedurilor și indstrumentelor Agile, cu atât mai complexe și sofisticate sunt proiectele pe care le pot implementa. Notează-ți dacă utilizează SAFe Agile, căci acest lucru arată că proiectele lor sunt la scară mare și echipele sunt multidisciplinare.

  1. Certificările și acreditările internaționale

Caută certificări și premii de la instituții sau companii globale precum Microsoft, Adobe, Oracle și așa mai departe. Cel mai important, verificați conformitatea cu standardele ISO, astfel încât să știi că proiectele tale sunt pe mâini bune.

  1. Echipe de testare și ingineri de securitate

Parteneri tăi potențiali au echipe valoroase de QA? Au un echilibru adecvat între QA automat și testarea manuală? Testarea este un aspect obligatoriu care determină calitatea proiectului. Probabil rolul inginerilor de securitate nu are nevoie de nici o prezentare, dar este obligatoriu ca proiectul tău să fie blindat pe partea de cybersecurity..

  1. Niciun proiect fără UI/UX

Totul este centrat pe clientul final, în zilele noastre. Nu mai există B2B, deci ar trebui să luăm în considerare ca tot ceea ce creăm să fie B2C, sau B2N2C (Business to Network to Consumer). Caută firme care au echipe care dispun de designeri  cu experiență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.