Motive pentru care sa incepi cursuri limba germana la Lingua TranScript

141
Publicitatelibris.ro

cursuri germana lingua transcript

Publicitateperfect-tour.eu

Cunoasterea unei limbi straine iti deschide calea in viata. Cu cat cunosti mai multe, cu atat  lumea va fi mai plina de oportunitati. Printre cele mai populare limbi invatate este limba engleza, insa daca iti doresti sa iti extinzi orizontul lingvistic, perspectivele si sa iti creezi un viitor mai bun, atunci limba germana ar fi cea de care sa te apuci sa inveti.

De ce ai nevoie de limba germana? Motivele le vei afla mai jos, iar Lingua TranScript, cu pagina oficiala LinguaTranscript.ro iti ofera cursuri de limba germana structurate pe nivelul de cunostinte la care te afli.

Cursuri limba germana – calea spre noi oportunitati

Cunosti limba engleza? Atunci totul va merge ca pe roate. Limba germana se invata usor daca stii limba engleza. Cunostintele in limba engleza te vor ajuta enorm de mult, fiindca intre cele doua exista numeroase asemanari.

Limba germana a imprumutat foarte multe cuvinte din limba engleza, dar si invers. Deci, cunostintele dobandite in urma acestor cursuri limba germana vor fi mai usor de asimilat. Ambele limbi folosesc aceleasi 26 de litere latine ale alfabetului latin, existand cateva exceptii in limba germana, cum ar fi literele cu umlaut. Pe langa aceste aspecte, foarte multe cuvinte suna similar, ceea ce inseamna ca iti vei da seama mai usor de semnificatia unui cuvant. Spre exemplu, Haus si house, care ambele inseamna casa.

Oportunitati profesionale si de studiu

Germania ofera numeroase burse de studiu pentru studenti si oportunitati de joburi cu castiguri financiare cu mult peste salariul din Romania. Majoritatea joburilor bine platite au ca cerinta cunoasterea limbii engleze, insa, daca te gandesti cata lume cunoaste aceasta limba in ziua de azi, sansele obtinerii unui job scad dramatic. Cunoasterea limbii germane pe langa limba engleza te va pune cu siguranta in fruntea listei angajatorilor.

Studiezi la facultati de top

Daca planul tau este sa pleci in strainatate sa studiezi trebuie sa stii ca printre universitatile de prestigiu din Europa si nu numai se afla si Heidelberg University, Technische Universität München, LMU Munich. Aceste universitati pun la dispozitie studentilor o varietate de programe ce sunt recunoscute international. Vei putea chiar sa sa lucrezi si la un job part-time, ceea ce iti va deschide numaidecat calea spre obtinerea unui job bun dupa finalizarea studiilor.

Intelegere culturala si calatorii imbunatatite

Experientele de calatorie vor fi mai autentice, in special fiindca limba germana este una dintre cele mai vorbite in Europa. Este limba oficiala in tari precum Austria, Luxemburg, Elvetia si utilizata in tari precum Polonia, Cehia, Belgia. Deci, limba germana este un must-have in portofoliul tau de limbi straine cunoscute.

Lingua TranScript te asteapta cu cursuri de limba germana atat in Bucuresti in salile de curs, cat si cu cursuri online.

Contact:

office@linguatranscript.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.