Consolideaza-ti corpul prin tratamentul de electrostimulare

174

Terapia prin electrostimulare poate fi oferita de o varietate de medici, inclusiv terapeuti fizici, ocupationali sau terapeuti in masaj. Interventii similare sunt utilizate de toti acesti profesionisti, deoarece aceste interventii dau rezultate pozitive. In timp ce fiecare clinician are anumite domenii de expertiza, electrostimularea aplicata corespunzator sau tratamentele de masaj pot reduce durerea si umflarea, imbunatatesc gama de miscare si restabilesc functia. Intelegerea scopului, procesului si rezultatului asteptat al fiecarei interventii va poate ghida in luarea deciziilor cu grija.

Stimularea electrica a durerii

electrostimulare

In primul rand, stimularea electrica a corpului prin electrostimulare poate fi eficienta in reducerea durerii. Un nerv electric transcutanat, este utilizat frecvent pentru a confunda nervii durerii din jurul vatamarii. Prin supraestimularea tesuturilor, creierul dvs. nu mai este capabil sa distinga semnalele de durere, iar durerea se poate diminua semnificativ sau chiar complet. Aceasta metoda se simte adesea ca o senzatie moderata de intepatura si poate nu este tolerata de unii. Acest tip de stimulare electrica are ca rezultat, de obicei, aproximativ 24 de ore de calmare a durerii si este adesea utilizat in timpul unui curs de terapie fizica sau terapie ocupationala, in timp ce vatamarea dvs. este reabilitata.

Electrostimulare prin intermediul masajului

Terapia de masaj prin electrostimulare poate oferi ameliorare semnificativa a durerii si beneficii terapeutice. Masajul retrograd poate fi utilizat in unele cazuri pentru a reduce umflarea bratului sau a piciorului. Terapeutul foloseste miscari repetitive de mangaiere pentru a deplasa fluidul pana la axile sau articulatiile soldului, ceea ce permite corpului tau sa reabsorbeze fluidul. In general, acest masaj nu este prescris femeilor insarcinate sau celor cu antecedente de insuficienta cardiaca congestiva, deoarece poate provoca tensiune cardiaca severa. Tehnicile de masaj suedez folosesc, de asemenea, miscari de mangaiere pentru a reduce durerea si a elibera acidul lactic depozitat din muschii tai. Eliberarea punctelor declansatoare este benefica si pentru eliberarea acidului lactic in nodurile musculare si reduce tensiunea in fibrele musculare. Este recomandat sa beti lichide suplimentare timp de o zi dupa orice masaj pentru a reduce senzatia de durere legata de eliberarea de acid lactic.

Consolidarea stimularii electrice

Adesea denumita stimulare „rusa”, consolidarea stimularii este cea mai incomoda stimulare si, prin urmare, slab tolerata. Cu toate acestea, daca sunteti capabil sa primiti acest tip de stimulare, va puteti intari fibrele musculare mai rapid decat utilizarea oricarui alt tip de stimulare electrica. Deoarece tratamentele se pot concentra pe o singura grupa musculara simultan, rezultatele functionale sunt adesea limitate de catre majoritatea pacientilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.