Salon du Mariage – locatia perfecta pentru o nunta de vis

169

Salon du Mariage – locatia perfecta pentru o nunta de vis 4

Salon du Mariage este in topul celor mai bune localuri de nunta din Bucuresti, datorita faptului ca intruneste toate caracteristicile unui salon special conceput pentru evenimente de mare amploare cum sunt cununiile si nuntile sau petrecerile de botez.

Amplasare

Salon du Mariage este un local nunta Bucuresti amplasat intr-un loc in care toti pot ajunge cu usurinta.  Locul a fost ales din dorinta de a oferi confort participantilor, care au nevoie sa ajunga cat mai usor la destinatie.  Faptul ca pana la Saftica, acolo unde este salonul se ofera transport gratuit, precum si prezenta taxiurilor la plecare, este de asemenea un plus de care fiecare cuplu ar trebui sa profite.

Buget

Salon du Mariage nu este cu siguranta cel mai ieftin salon din Bucuresti in care pot fi organizate nunti, insa nu este nici cel mai scump. Cel mai important detaliu este reprezentat de faptul ca raportul intre pret si calitate oferit este cel mai bun. Toate serviciile sunt incluse in pret, iar mirii vor lua la cunostinta costurile reale inca de la inceput. Ulterior, se vor achita doar serviciile discutate, fara sume suplimentare aparute dupa semnarea contractului.

Petrecerea poate avea loc atat in interior cat si in exterior

Este o mare dilema pentru foarte multi miri care cauta localuri nunta Bucuresti, unde sa tina petrecerea: in interior sau afara. Salon du Mariage vine cu o solutie mixta. Piscina este disponibila in momentul in care este inchiriat unul dintre saloane, pentru a face poze si pentru relaxare atunci cand vremea permite. Astfel, mirii nu trebuie sa se mai preocupe de acest aspect, avand ambele variante oricand la dispozitie. Nuntile in aer liber sunt unele dintre cele mai interesante evenimente si avand in vedere raritatea cu care au loc, pot fi considerate cu adevarat unice.

Nuntile interioare sunt intotdeauna elegante si clasice, iar atmosfera este una foarte intima. Combinarea celor doua variante este o solutie foarte rar intalnita, iar mirii care isi doresc o petrecere iesita din tipare, au la Salon du Mariage ocazia sa organizeze un astfel de eveniment.

Cele mai frumoase amintiri

Datorita numarului mare de facilitati, Salon du Mariage este locul in care mirii vor obtine cele mai frumoase amintiri. Toate detaliile nuntii sunt puse la punct cu ajutorul unei echipe specializate in astfel de evenimente, avand experienta unui numar colosal de nunti. In acest fel, rezultatul final va fi apreciat la adevarata lui valoare de toti invitatii.

Daca nunta este organizata in exterior, invitatii vor simti ca participa la un eveniment inedit si complet iesit din tipare si isi vor aminti pentru mult timp de acesta.

In momentul in care toti invitatii si participantii de la nunta se simt bine si se distreaza, amintirile obtinute in urma evenimentului vor fi unele dintre cele mai speciale, fotografiile vor fi cu adevarat interesante si vor releva starea de petrecere.

Salon du Mariage este locatia ideala in care poti organiza cele mai frumoase petreceri de nunta pentru care poti utiliza toata creativitatea de care dai dovada, astfel incat rezultatul final sa fie unul de top.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.