Braco, sursa complexa de motoare electrice pentru aplicatii industriale si domestice

264

Braco se distinge pe piata de profil prin gama sa de motoare electrice si nu numai, ce au destinatii industriale, dar si domestice. Acestea au diferite capacitati si respecta cerintele ce sunt intocmai transmise de client. Cu alte cuvinte, Braco se adreseaza publicului cu solutii personalizate.

Cu un nume cladit in anii de experienta ai acestui brand, la ora actuala se disting categorii de produse profesionale de mare interes. Este vorba nu doar de motoarele electrice, ci si de ventilatoare, alte componente si accesorii. Iata despre ce este vorba:

Reductoarele

Acestea sunt un gen de echipament mecanic ce are ca scop ajustarea turatiilor la motoare, indiferent de tipul acestora. Daca la motoarele electrice exista un standard de turatii, de la minimul de 750 rpm, ajungand insa chiar si la 3000, pentru acele situatii in care se doresc turatii mai mici, un reductor va fi necesar.

Reducerea turatiilor motoarelor se poate realiza de 1.5 ori, 1.7, de 2 ori etc. Trebuie spus ca prin aceasta reducere a turatiilor, va creste cuplul. Astfel de necesitati ar putea viza domenii de activitate diverse – poate fi vorba de depozite spre exemplu, unde manipularea coletelor sau marfurilor se realizeaza pe bezni transportatoare, in fabrici etc., in cazul lifturilor, a elevatoarelor, la spalatorii auto, scari rulante si nu numai. Se poate spune ca au un rol important, sunt echipamente necesare si fac desigur diferenta in modul in care se pot desfasura activitati diverse.

Ventilatoarele

Un alt domeniu pentru care Braco este cunoscut se refera la capitolul de ventilatoare industriale. Aici categoriile sunt generoase, incluzand atat ventilatoarele de perete, cele axiale, cat si cele standard sau speciale. Desigur ca si de aceasta data se pot executa tipuri de ventilatoare specifice, dupa preferintele clientilor, atat la nivel de dimensiuni, cat si in privinta performantelor.

Pentru ca un sistem de ventilatie sa fie unul complet functional implica nu doar ventilatorul in sine, ci si tubulatura, motorul electric si un generator pentru a avea si planul de rezerva pentru situatiile in care energia electrica de la sursa principala va fi interupta. Pentru tot ce este necesar in acest sens Braco dispune de departamente competente ce desfasoara munca calitativa si indeplinesc asadar astfel de nevoi.

Pentru o astfel de alegere vor fi necesare aspecte diverse, factori specifici precum inaltimea de montare, consumul, precum si necesarul de ventilatie ce se raporteaza la o suprafata anume. Astfel de detalii sunt de fapt de mare importanta, fapt pentru care Braco consiliaza pe cei interesati astfel ca alegerea sa fie una corespunzatoare.

Motoarele electrice

Motoarele disponibile la Braco au diverse arii de utilizare. Acest producator, dar si distribuitor dispune de solutii optime si adaptate industriilor variate. Sunt eficiente, insa desigur ca au nevoie de o alegere corespunzatoare. Aici se remarca tipul de tensiune ce alimenteaza motorul, precum si treptele de turatie. Alti parametri ce se impun se refera la protectia suplimentara fata de factori externi, aici tinand cont de spatiul de instalare – exista optiuni ce vizeaza protectia fata de intemperii, praf, agenti corozivi etc.

Dar, acolo unde motoarele standard nu se pliaza totalmente pe cerintele pe care le are utilizatorul, exista oricand si varianta de realizare a unei comenzi, procesata cu maxima precizie, in functie de reperele oferite de solicitant. Poate fi vorba de turatii sau de orice aspect ce nu se incadreaza in oferta standard a celor de la Braco.

De ce Braco

La momentul in care solicitantul are nevoie de produse de genul celor mentionate acesta va cantari avantajele pe care le are in colaborare cu un specialist. Braco este practic un producator autohton cu ani de experienta in acest domeniu, fapt pentru care se poate spune ca este un specialist al nisei.

Optiunile de motoare – trifazate, monofazate, de inalta tensiune, cu rotor sau cu frana, printre altele – precum si cele de reductoare – melcate, coaxiale, planetare – sunt variate si se completeaza cu o gama larga de optiuni la capitolul ventilatoare. Nu in cele din urma aceeasi sursa dispune si de generatoare de curent sau compresoare de aer.

Echipa Braco poate de asemenea sa ofere mentenanta si reparatii privind motoarele, ventilatoarele, precum si reductoarele achizitionate. Se poate spune ca lista lor de servicii este una complexa, pentru ca publicul interesat sa dispuna de un ajutor profi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.