Apelează la un psihoterapeut bun în București, Daniel Ivan și începe procesul de consiliere

164
Publicitate

Redare audio

Publicitate

Acum că timpurile moderne au adus noi concepte pentru a ne îmbunătăți viața din mai multe puncte de vedere, printre care adoptarea unui stil de viață vegan/vegetarian sau mersul la psiholog la un control de rutină, mulți oameni s-au adaptat și au îmbrățișat aceste idei.

În același timp există și persoane care blamează aceste comportamente. Cum să mergi la psiholog? Ești nebun?, sunt doar câteva dintre întrebările pe care le auzim în legătură cu mersul la terapie.

Ceea ce nu mulți înțeleg este faptul că un control de rutină la psiholog este la fel ca unul la dentist. Înveți să-ți gestionezi anumite reacții și să ai o mai bună relație cu tine. Daniel Ivan este un psihoterapeut bun in Bucuresti care oferă consiliere și suport pe orice fel de subiect. Este deschis spre a te asculta și a te sfătui.

Soluții potrivite pentru rezolvarea problemelor

În cadrul acestor ședințe de terapie vei învăța că la orice fel de problemă există întotdeauna soluții. Poate acestea sunt de așa natură încât par greu de rezolvat și stau ca o povară pe capul dumneavoastră, însă lucrurile nu stau întotdeauna așa.

Oamenii nu-și pot pune bariere în ceea ce privește gestionarea emoțiilor, de aceea când gândurile se adună și credeți că nu mai există soluții pentru acestea, e bine să faceți o programare la psihoterapeut. Aceste gânduri trebuie menținute sub control pentru a nu recurge la unele gesturi grave. Cu ajutorul unui psihoterapeut specializat, acestea se pot micșora și pot fi abordate mai rațional.

Daniel Ivan, însă reușește prin tehnicile sale să te facă să privești partea plină a paharului, indiferent de situație. Aceasta menționează că pasiunea de a asculta oamenii i-a devenit și meserie între timp.

Psihoterapie online pentru ca publicul să aibă acces de oriunde

Dacă ești în indisponibilitatea de a te deplasa către cabinet sau nu ești în capitală, dar dorești să iei legătura cu Daniel Ivan, o poți face prin intermediul online-ului. Poate credeți că această formă de terapie nu poate avea rezultate, dar nu este chiar așa.

Dacă ești o persoană timidă, iar ideea de a vorbi despre problemele tale cu cineva te îngrozește, atunci terapia online este ideală. În acest fel beneficiezi de servicii de consiliere în confortul spațiului tău.

Dacă nu ești în țară și dorești consiliere de specialitate, terapia online este un lucru bun. Poate se întâmplă să nu ai încredere în alți specialiști din acea țară sau poate se întâmplă să nu cunoști bine limba, o ședință online cu un psiholog care cunoaște obiceiurile din țara natală te poate ajuta să te deschizi mai bine.

Prețul pentru o astfel de ședință o poți consulta pe danielivan.ro. Detalii și informații suplimentare poți citi tot acolo. Te poți informa despre studiile și parcursul lui Daniel Ivan din prezentarea acestuia. Trebuie doar să fii dispus să apelezi la ajutorul lui pentru o relație cât mai bună cu tine și cu cei din jur.

Contact:

0761 600 020

contact@danielivan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.