eCalificat – cursuri individuale și pentru companii. Află mai multe despre acestea

253
Publicitate

Aprofundarea cunoștințelor sau descoperirea unora noi este foarte importantă. Atât în ceea ce privește locul de muncă, dar și deschiderea unei proprii afaceri, cunoașterea domeniului are o mare influență. Fie că vorbim despre munca la birou sau cea pe teren, în ambele situații calificarea joacă un rol important. Descoperă compania eCalificat – cursuri individuale și pentru companii!

Publicitate

eCalificat îți oferă posibilitatea de a urma cursuri individuale în mai multe domenii, iar pe unele le poți finaliza în mediul online. Pe site-ul ecalificat.ro ai la dispoziție toate detaliile privind înscrierea la cursuri, cum le urmezi și tot ce trebuie să faci în vederea plății. Pentru fiecare dintre cursurile pe care dorești să le urmezi ai disponibil și prețul său.

În fiecare secțiune a fiecărui curs este descris succint ceea ce vei învăța la curs. Totodată, sunt afișate detalii referitoare la ce vei putea face după finalul cursului, respectiv ce competențe vei obține. La finalul său, vei primi bineînțeles și certificatul de absolvire a cursului în cauză. Dacă vrei să te înscri online, pe site va trebui să completezi un formular și mai apoi pe e-mail vei primi și alte instrucțiuni.

Cursuri individuale și cursuri pentru companii

eCalificat oferă ocazia atât persoanelor fizice, care vor să își dezvolte abilitățile într-un domeniu, să urmeze un curs, cât și companiilor să îmbunătățească modul în care lucrează angajații, gestionarea mai multor situații și așa mai departe.

În ceea ce privește cursurile individuale, acestea se întind pe mai multe categorii. Ai posibilitatea de a urma cursuri auto, cursuri gratuite, de dezvoltare personală, comunicare și conflict, dezvoltarea profesională a angajaților, management, marketing și vânzări, finanțe și contabilitate, cursuri despre protecția datelor cu caracter personal, managementul deșeurilor, limbi străine, cursuri de educație și formare, hobby și artă, cursuri de beauty, sănătate și igienă, cursuri tehnice sau SSM / PSI.

Fiecare dintre acestea au mai multe cursuri disponibile pe care le poți vedea numai după ce  accesezi categoria care te interesează.

De cealaltă parte, cursurile pentru companii cuprind cursurile de vânzări și sales management, cursuri de comunicare, dezvoltare personală a angajaților, cursuri de leadership și management, de business coaching, managementul timpului, managementul conflictelor sau managementul proiectelor.

Toate acestea sunt extrem de utile în cadrul companiilor sau firmelor de mici dimensiuni. Vei putea să îți dezvolți capacitatea de a gestiona situații dificile, dar și de a învăța mai multe despre cum să îți pui în valoare afacerea.

Urmează online cursurile dorite!

Toate cursurile se desfășoară exclusiv online, acest lucru oferind cursantului confortul de care ai nevoie. Materialul de studiu este pus la dispoziția ta numai prin contul de utilizator, iar mai apoi vei avea acces la această platformă timp de 30 de zile calendaristice. După ce ai urmat cursul dorit și după ce perioada a expirat, datele de acces se dezactivează automat.

Odată ce ai finalizat cursul în cauză, îți va fi emis un certificat de absolvire care atestă participarea ta la un program de formare personală.

Implică-te în educație, nu vei avea nimic de pierdut

Poți pierde bunuri, dar nu poți pierde ce ești. Cunoștințele tale sunt un atu și un câștig pe termen lung. Nu doar pentru că da bine în CV-ul tău, ci pentru că realmente te ajută, optează să investești constant în ține. Sau dacă ești angajator investește în angajații tăi. Formarea profesională este un beneficiu extra salarial, care ajută implicită la fidelizarea angajaților.

Ținând cont și de dinamica locurilor de munca, ai nevoie mereu de o bază solidă privind informațiile deținute, calificările deținute. Asta îți dă șansa să o iei mereu de la zero, dacă e nevoie sau să fii tot mai avansat într-un domeniu anume. 

Contact:

office@ecalificat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.