De ce sa alegi un program modern de cursuri engleza? Iata cat este de usor sa inveti engleza in prezent!

236
Publicitate

La primul contact cu limba engleza, probabil ca nu vei reusi sa intelegi regulile care guverneaza formarea frazelor si sistemul pe care se bazeaza gramatica. Nefiind o limba cu origini latine, regulile vor parea usor contraintuitive. Cu toate acestea, engleza este poate limba care se invata cel mai usor in prezent. Iata de ce!

Spre deosebire de alte limbi, engleza nu are cazuri, gen sau acord intre cuvinte, iar gramatica este relativ simpla. Un program modern de cursuri engleza te poate ajuta sa inveti aceasta limba mult mai rapid decat ar putea un britanic sa invete limba romana, de exemplu. Daca “un birou” este la genul masculin, “doua birouri” vor fi la genul feminin. In engleza, “desk” nu are gen, asadar adaugi un “s” la final si ai obtinut pluralul. Aceasta regula este doar un exemplu pentru a observa aspectele simple ale sistemului lingvistic.

Publicitate

Un alt detaliu pe care trebuie sa il ai in vedere este ca resursele disponibile in limba engleza sunt nelimitate. Online, ai acces la mii sau chiar sute de mii de carti si ghiduri despre cum sa inveti engleza. In plus, poti profita de resurse vaste precum emisiuni TV, filme si seriale, muzica, site-uri, podcast-uri si carti de toate genurile. Fie prin cursuri engleza sau pe cont propriu, aceasta limba se bucura de cei mai multi studenti din lume, asadar materialele de studiu si metodele dezvoltate sunt vaste, accesibile si deosebit de eficiente.

Manualele de engleza nu te pot duce foarte departe, motiv pentru care marile centre de engleza din tara noastra dezvolta cursuri engleza moderne si interactive, care sa iti solicite atentia, creativitatea si spiritul de organizare. In plus, atunci cand vrei sa inveti cu adevarat aceasta limba, contactul cu engleza nu trebuie intrerupt foarte des. Daca reusesti sa pastrezi acest contact prin intermediul muzicii, filmelor sau tehnologiei, succesul tau este asigurat. Astfel, limba engleza va parea deosebit de simpla atunci cand incepi sa te conectezi la cultura pe care o reprezinta. Pentru a intelege cu adevarat aceasta limba, o recomandare este sa te orientezi catre continutul mass media si catre cultura populara.

De ce sa alegi un program modern de cursuri engleza? Iata cat este de usor sa inveti engleza in prezent! 1

Daca vrei sa inveti limba spaniola, majoritatea produselor media la care ai acces sunt telenovelele, insa continutul in limba englza este mult mai variat. Poti urmari show-uri de comedie, actiune, suspans, dragoste, horror si multe altele, asadar intotdeauna vei gasi ceva interesant in engleza care sa te ajute sa mentii contactul cu limba.

Totul depinde de tine

Indiferent ca studiezi pe cont propriu sau parcurgi un program de cursuri engleza, este inutil sa te intrebi daca engleza este simpla sau complicata. Daca vrei sa crezi ca este o limba greu de invatat, vei gasi argumente care sa te sustina. Daca vrei sa crezi ca este usoara, vei gasi cel putin la fel de multe motive care sa iti intareasca aceasta convingere.

Cel mai important este sa te intrebi daca ai dorinta sa parcurgi procesul de invatare al unei limbi straine, proces ce implica contactul zilnic cu acea limba. Daca te inscrii la un program modern de cursuri engleza, profesorii te vor ghida catre cele mai simple moduri de invatare, insa tot tu va trebui sa faci efortul necesar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.