Lista firme

Lista firmelor din România

5.0
  1. Home
  2. »
  3. SERVICII FIRME
  4. »
  5. Alexandru Mușătoiu – Cabinet de Avocat Timișoara
Lista firme 1
Adresa:
Strada Aurel Popovici nr 2 ap 16 Timișoara, Timiș
Descriere:

Alexandru Mușătoiu – Cabinet de Avocat Timișoara, membru al Baroului Timiș, a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul de avocați buni și serioși din Timișoara. În decursul anilor, casa de avocatură a furnizat servicii juridice online și offline - consultanță, asistență și reprezentare în litigii, atât în partea de vest a țării (Timișoara, Arad, Lugoj, Caransebeș, Reșița) cât și în București, Cluj sau alte zone din România. Activitatea firmei de avocatură a fost guvernată, de la bun început, de integritate, loialitate, competență și profesionalism.

Cu peste 17 ani de experiență, cabinetul de avocatură este specializat pe consultanță și litigii în domeniile: business, drept comercial, afaceri, firme, societăți comerciale, corporate, imobiliare, investiții imobiliare, tranzacții imobiliare, închiriere, litigii imobiliare, construcții, dreptul transporturilor, malpraxis medical, drept fiscal, contestații fiscale, contencios administrativ și fiscal, drept civil, divorț, partaj, dreptul familiei, logodnă, custodie copii, moștenire, succesiune, partaj succesoral, ieșire din indiviziune, contracte civile și administrative, dreptul muncii, pensii, litigii de muncă, accidente de muncă, conflicte de muncă, executări silite, contestație la executare silită, recuperare creanțe, litigii comerciale, clauze abuzive, daune-despăgubiri, dreptul asigurărilor, accidente rutiere, daune accidente rutiere, daune morale, drept contravențional – contestație amenzi, drept bancar, contracte de credit, ipotecă, insolvență, reorganizare, faliment și proprietate intelectuală.

Una dintre trăsăturile care caracterizează activitatea unui avocat integru și serios privește confidențialitatea avocat-client, motiv pentru care nu veți găsi online referiri cu privire la identitatea clienților noștri. În schimb, puteți găsi sfaturi juridice utile și gratuite în secțiunea Noutăți, inclusiv informații cu privire la onorariile avocațiale. Ca orice avocat bun, abordăm fiecare problemă juridică complexă ca pe o oportunitate pentru evoluție și perfecționare!

Informatii de contact
Telefon: 0721228823
Website:

Leave a comment

Lista firme 2 more
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>
You must be logged in to submit contact form

Send message to moderator