Lista firme

Lista firmelor din România

0.0
  1. Home
  2. »
  3. MOBILIER
  4. »
  5. Brico Wood Trade
Lista firme 1
Adresa:
Str George Cosbuc, nr. 70 cod postal 110103, Pitesti, ARGES
Strada Valea Cascadelor 21j, Bucharest, Romania, BUCURESTI
Strada Caracal 166a, Craiova, Romania, Dolj
Descriere:

Brico Wood Trade pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de decoruri din Pal și MDF, blaturi și feronerie,de la producatori de top din lume plus servicii de prelucrare de inalta precizie: debitare, cantuire, gaurire, frezare atat pentru materialele achizitionate din stoc cat si pentru repere provenite din alte surse.

Compania detine 3 puncte de lucru cu ateliere dotate cu echipamente de ultima generatie si personal specializat in prelucrarea pieselor din mdf si pal melaminat asigura o calitate superioara pentru toate activitatile prestate. 

Diferența pe care Brio Wood Trade o aduce în piață se reflectă în calitatea superioară si promptitudinea cu care sunt prestate comenzile și livrate către parteneri, asigurate și prin gama variată de produse aflate pe stoc - peste 1000 de modele și culori de pal melaminat / mdf melaminat / mdf-hg mat; blaturi de diferite dimensiuni și texturi; canturi în toate dimensiunile și accesorii de feronerie.

Reperele comercializate de Brico Wood Trade sunt produse de unii dintre cei mai mari furnizori din piață, iar calitatea acestora este certificată de către producători prin certificate de calitate și fișe de produs.

Ne puteți vizita în showroom-urile din Pitești, Craiova sau București și online în magazinul virtual bricowoodtrade.ro

Informatii de contact
Telefon: 0754.069.023
Website:

Leave a comment

Lista firme 2 more
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>
You must be logged in to submit contact form

Send message to moderator