Acte necesare contractului de amanet auto

247
Publicitate

Acte necesare contractului de amanet auto 1Iar s-a scumpit benzina si am decis sa amanetez masina. Ideea salvatoare am gasit-o cautand pe net cum sa faci rost de bani rapid. Nicio banca nu ofera suma imprumutata in aceeasi zi, pe loc, asa ca am tot cautat de unde sa iau niste bani azi.

O multime de firme de amanet auto isi etalau ofertele de imprumut cu garantie auto, fara costuri suplimentare, fara comisioane, fara penalizari in cazul in care nu achiti rata la timp. Am aflat ca au si parcari pazite, supravegheate video non-stop, in care poti sa-ti lasi masina in siguranta, fara griji. Mi-a placut tare mult ca exista posibilitatea ca un expert in evaluari auto sa se deplaseze chiar in locul indicat de catre tine pentru a-ti evalua masina si a incheia contractul de imprumut cu garantie auto. Acest lucru inseamna ca nu mai pierzi timpul sa te deplasezi la sediul lor si sa astepti la cozi interminabile, pierzand astfel intreaga zi.

Publicitate

Dar, totusi, pentru a incheia acest contract care sunt actele necesare?

Nu am reusit sa gasesc pe internet oricat de mult am cautat. Asa ca, am aflat in momentul in care expertul in evaluari auto a sosit la usa si a inceput sa mi le ceara pe rand:

Cartea de identitate a autovehiculului, Talonul auto si Cartea de identitate a proprietarului. A fost simplu si rapid. Ma gandeam ca va avea nevoie de copii xerox sau diverse documente legalizate, pentru a le atasa contractului de imprumut cu garantie auto.

Nu a durat mai mult de cateva minute pana ce toate actele au fost gata. Am primit suma solicitata in doar 30 de minute. Asa ca, mi-am parcat masina in parcurile lor auto si stau fara grija. Ea se afla in siguranta, eu am primit suma solicitata, iar in momentul in care achit intreaga valoare a contractului o pot lua de acolo de unde am lasat-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.