Credite nebancare: Ce sunt acestea si cum pot fi obtinute?

9

Viata e plina de provocari, dar si de posibilitati. Astfel, fie ca ti-ai propus sa-ti renovezi locuinta sau sa investesti mai mult in educatia copilului ori in dezvoltarea personala, insa nu detii banii suficienti, trebuie sa stii ca mereu exista solutii. De pilda, creditele nebancare.

Chiar si in cazul unei situatii neprevazute, cum ar fi tratarea unei afectiuni medicale, ce poate implica diverse costuri suplimentare pe care nu le poti acoperi imediat de unul singur, solutia poate consta de asemenea intr-o IFN ce ofera credite nebancare.

Spre exemplu, de 15 ani, institutia financiara nebancara Provident Financial Romania este alaturi de romanii cu venituri mici si medii care doresc sa acceseze un imprumut pentru rezolvarea problemelor personale sau punerea in aplicare a planurilor de viata.

credite nebancare

Ce reprezinta, mai exact, un astfel de imprumut (conform Provident)?

Cunoscute si drept credite IFN, creditele nebancare au la baza principii asemanatoare cu cele de tip bancar, singurele diferente fiind legate de suma pe care o poti imprumuta, de perioada de rambursare sau de costuri. Din acest motiv, tot mai multe persoane iau in calcul aceasta varianta de imprumut (pe termen scurt sau mediu), mult mai accesibila (din orice zona, chiar si fara acces la Internet, fara card, cont sau istoric bancar) pentru rezolvarea prioritatilor.

Provident este o IFN cu traditie pe piata din Romania si nu numai, specializata in acordarea de credite nebancare in maximum 48 de ore (prin serviciul optional si auxiliar de gestionare a imprumutului la domiciliu, despre care poti citi aici). „Scopul nostru este sa oferim credite unei populatii care ar fi altfel exclusa din oferta altor institutii si sa le acordam posibilitatea si celor fara istoric bancar, cont sau acces la Internet sa poata accesa un credit, indiferent in ce zona a tarii s-ar afla sau cat de ingreunat este accesul din cauza lipsei de infrastructura.”

Drept urmare, cei care solicita credite nebancare de la Provident o pot face fara a avea nevoie de giranti sau garantii. Cu toate ca suma de bani solicitata este mai mica in cazul creditelor IFN, fiind cuprinsa intre 500 si 20.000 de lei, astfel de imprumuturi pot fi solutia ideala in situatii de urgenta, cand ai nevoie de un imprumut rapid.

Cum poti obtine credite nebancare de la Provident?

In primul rand, ai la dispozitie doua tipuri de credite IFN: imprumutul Standard si imprumutul STAR. In cazul primului tip de credit, ratele se achita saptamanal, iar in cel de-al doilea caz – acestea se platesc lunar. In ambele situatii, insa, ratele sunt fixe.

Pentru a obtine unul dintre cele doua tipuri de credite nebancare Provident, trebuie sa indeplinesti cateva conditii minime de eligibilitate. Acestea sunt:

✔ persoana cu cetatenie romana care a implinit varsta de 18 ani;

✔ venit fix minim de 300 de lei/luna dovedibil sau 1.300 de lei/luna in cazul imprumutului STAR;

✔ adresa de domiciliu/resedinta pe teritoriul Romaniei;

✔ un numar de telefon valabil.

Pentru aplicare, ai la dispozitie atat numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75, cat si formularul online disponibil pe site-ul Provident.ro.

Completand formularul respectiv in doar cateva minute, specificand datele tale de contact, precum nume, prenume, adresa de e-mail si un numar de telefon, vei fi contactat telefonic in cel mai scurt timp de catre un specialist al companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.