O batranete demna pentru bunicii nostri

5

Cu totii avem bunici, cu totii avem in familie cel putin o ruda in etate de care suntem atasati emotional si pe care am dori sa o ajutam si sa o vedem fericita pentru tot restul vietii ( atat cat mai au ei de tratit). Dar deoarece traim vremuri ce nu ne lasa timp nici pentru noi iar in stabilirea prioritatilor trebuie sa tinem cont intai de indatoririle de la munca, copii, relatii sociale cu greu ne putem face timp in program pentru a putea ingrijii constant un batran.

Ideea de a angaja o persoana pentru aceasta activitate poate fi una buna doar dca nimeresti persoana potrivita dar in unele cazuri rezultatul nu este tocmai cel scontat iar repercursiunile pot fi chiar urate.

O alta solutie sunt centrele de ingrijire batrani dar si aici desi sunt variante foarte multe alegerea trebuie facuta cu atentie pentru ca bunicul/ bunica sa primeasca pe langa confortul de care are nevoie ingrijire constanta, atentie, respect si caldura umana.

Un camin de batrani  cu servicii complete poate oferii de la serviciile standard de ingrijire la servicii medicale complexe, recuperare neuromotorie, reflexoterapie, consiliere psihologica, etc. Pachetele de servicii pot cuprinde o gama larga de servicii inclusiv unele personalizate pe tipul de problema cu care batranul vine in centru de varstnici.

Camin Bunici ofera pe langa serviciile standard de ingrijire bunici in regim de azil privat in Pipera si pachete speciale de ingrijire batrani. PACHET SERVICII RECUPERARE si PACHET REGIM HOTELIER, pachete ce ofera libertatea alegerii perioadei pentru care bunicii vor sta in centru si ce servicii le sunt necesare pentru buna acomodare pe perioada sederii.

Pachetul de servicii de recuperare este oferit batranilor care au nevoie de ingrijiri pe o perioada limitata de timp in urma unei interventii chirurgicale, in convalescenta sau dupa un accident.

Pachet regim hotelier este dedicat batranilor ale caror familii au de intreprins diverse calatorii fie in interes de munca fie vacanta fie alt motiv si nu doresc sa isi lase singuri bunicii.

Toate aceste servicii sunt oferite in centrul Camin Bunici cu respect, dragoste si multa compasiune pentru bunici.

 

 

 

pachete-FBb.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.