Trusa de geometrie – exploreaza lumea prin forme și dimensiuni !

831
Publicitate

Suntem mândri să spunem că producem produse geometrice distractive și de înaltă calitate pentru profesori și elevi din întreaga tara. Am făcut acest lucru de mult timp și credem că nu suntem numai buni, dar suntem mai buni cu ajutorul dvs. Spuneți-ne ce aveți nevoie și noi ascultăm și acționăm. Din ideea noastră originală am evoluat în a face trusa de geometrie. Iar evoluția continuă.

Trusa de geometrie este recunoscuta ca un instrument educațional important pentru copiii de toate vârstele,  pentru a sprijini aplicarea matematică în sala de clasă si acasa.

Publicitate

Utilizarea trusei de geometrie este distractiva – atunci când copiii se distrează, ei învață mai ușor. Resursele noastre acoperă o gamă largă de matematică, design și tehnologie și concepte de învățare în construcții, cum ar fi geometria, învățarea proprietăților formelor, precum și dezvoltarea abilităților de a dezvolta forme simple și complexe.

Copiii iubesc trusa de geometrie pentru ca ei pot construi o gamă largă de poligoane, cuburi, prisme, conuri, romburi, pentagoane, octogoane, decagoane. Pachetele noastre conțin o mare varietate de forme care acoperă triunghiuri, pătrate, hexagoane și dreptunghiuri și sunt ideale pentru a construi atât formele 2-D cât și 3-D.

De asemenea, suntem mândri de înregistrarea noastră excelentă în materie de siguranță. Luăm siguranță în serios și veți fi încântați să știți că ne conformăm cu cele mai înalte standarde din  țară.

Echipa de la trusa de geometrie își prețuiește clienții și este mândră să ofere cele mai înalte standarde de service și suport. Dacă în orice moment în timpul vizitei dvs. pe site-ul nostru aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să va raspundem.

Trusa de geometrie este cel mai bun produs de construcție geometric, renumit în întreaga tara pentru calitatea și versatilitatea sa. Este proiectat și dezvoltat special pentru a satisface cerințele exigente ale clasei moderne, ajutând profesorii și copiii în căutarea cunoștințelor și înțelegerii.

Cu toate că trusa de geometrie este produsul de frunte în domeniul său și a devenit un instrument de învățământ de înaltă calitate pentru cadrele didactice și elevi, există mult mai mult pentru această invenție excelentă care a devenit parte cheie în multe școli și case din întreaga tara. Copiii de toate vârstele au beneficiat de versatilitatea trusei de geometrie. Trusa de geometrie propune obiective de creativitate și de dezvoltare a abilităților de manipulare pentru utilizatorii mai tineri.

Din cele mai elementare forme geometrice și progresând până la setul complet, lumea formelor de la trusa de geometrie,  ajuta copiii să înțeleagă și să se bucure de geometrie.Produsul a fost dezvoltat de-a lungul multor ani și este acum recunoscut ca o adăugare foarte utilă în multe zone mai largi ale clasei. Predarea designului și tehnologiei sunt domenii care au beneficiat de noua direcție a trusei de geometrie.

Beneficii trusa de geometrie:

Formele mari de plastic fac explorarea geometrica distractiva

Ideala pentru a ilustra relațiile dintre volum, formă și dimensiune

Include: triunghi, con, poligoane, sferă, piramida, cilindru, tetraedru, prisma, cub, paralelipiped, spirala lui Arhimede versiunea in spatiu.

Geometria permite elevilor să exploreze lumea prin forme și dimensiuni! Selecția noastră de jucării și jocuri geometrice de învățare, sprijină copiii pe măsură ce își intensifică relația în creștere cu geometria și văd lumea într-un mod cu totul nou!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.