Cum poate fi folosita o tabla de scris?

310
Publicitate

Cuprins articol

 

Publicitate

Cum poate fi folosita o tabla de scris? 1

Atunci cand te gandesti la tabla, indiferent ca este vorba despre tabla magnetica sau tabla clasica din sticla, pe care se scria cu creta, o asociezi imediat cu piesele de mobilier scolar . Pentru multi oameni tabla nu poate exista fara banca scolara sau fara catedra.

In ultimii ani insa, pe masura ce tablele au inceput sa fie din ce in ce mai compacte si sa ofere din ce in ce mai multe functii, acestea si-au gasit utilitatea in mult mai multe locuri.

Cate table exista pe piata?

Pe langa clasica tabla scolara pe care se poate scrie cu creta mai exista table magnetice, foarte interesante prin modul in care sunt construite si prin functiile pe care le ofera. Acestea nu risca sa se sparga, permit adaugarea unor elemente decorative cu ajutorul magnetilor si pot fi scrise cu markere colorate.

In magazine exista urmatoarele tipuri de table magnetice:

  • Table magnetice albe;
  • Table magnetice verzi, pe care se poate scrie inclusiv cu creta;
  • Table magnetice rabatabile, care sunt gandite pentru spatii mici;
  • Table magnetice mobile, care pot fi plimbate peste tot prin incapere;
  • Table magnetice rotative, care au doua suprafete de scris.

Unde mai poate fi folosita o tabla, in afara salii de curs?

In ultima perioada, tabla de scris a inceput sa fie in foarte multe companii private, companii de stat sau medii alternative de educatie. Iata doar cateva locuri in care tabla de scris isi poate gasi utilitatea:

  1. In salile de conferinta ale companiilor nationale si multinationale. Sedintele din aceste medii de lucru sunt cat se poate de frecvente. Tabla poate fi un mediu perfect pentru prezentari.
  2. In salile in care se filmeaza lectii online. Din ce in ce mai multi oameni aleg sa urmeze diverse cursuri online. Salile de curs trebuie sa fie dotate cu o tabla, pentru ca prezentarea sa fie mult mai usor de realizat.
  3. In restaurante. Meniul, preturile sau anunturile din restaurant pot fi trecute cu usurinta pe o tabla magnetica.
  4. In zonele in care se pun anunturi stradale. Anunturile stradale sunt, de multe ori, foarte eficiente. Dollars ,. Cel mai adesea acestea sunt scrise pe hartie si lipite pe stalpi sau pe panouri. Daca se opteaza pentru o tabla magnetica acoperita, acestea pot fi scrise direct, cu ajutorul unui marker.
  5. Acasa. O tabla magnetica instalata acasa isi poate gasi utilitatea. Aici pot fi trecute listele de cumparaturi, mesajele pentru familie sau diversele idei instante, pe care in mod normal le-ai uita.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.