Cele mai impresionante bijuterii de la premiile Golden Globes 2018

345

Premiile Golden Globes sunt o ceremonie anuală de decernare a premiilor atât pentru cinematografie, cât și pentru televiziune. Prima ceremonie Golden Globes s-a ținut în 1944 și de atunci are loc în fiecare an, la începutul lui ianuarie. Anul acesta a avut loc pe 7 ianuarie, iar printre premiați s-au numărat: Gary Oldman, pentru cel mai bun actor de dramă, Saoirse Ronan, pentru cea mai buna actriță de musical, și James Franco, pentru cel mai bun actor de comedie.

 

Ca în fiecare an, celebritățile au purtat ținute superbe, dar spre deosebire de alte ediții, vedetele au decis să se îmbrace în negru pentru a susține campania Time’s Up. Desigur, ținutele acestora au fost accesorizate cu bijuterii superbe din argint cu smaralde, perle și diamante.

 

Jessica Chastain

Ambasadoarea brandului de bijuterii de lux Piaget, Jessica Chastain a purtat două piese superbe ale brandului pe care îl reprezintă: o pereche de cercei și un ceas. Perechea de cercei, numită Rose Passion, sunt din aur alb și sunt încrustați cu 288 diamante.

 

Nicole Kidman

Câștigătoarea premiului pentru cea mai bună actriță pentru serialul Big Little Lies a purtat cercei cu diamante în stil Art Deco, o brățară cu diamante și enamel negru și un set de inele europene.

 

Zoe Kravitz

Zoe Kravitz a a ales să poarte o pereche de cercei cu pietre de smaralde de 105 carate și inele încrustate cu smaralde de 25 de carate.

 

Katherine Langford

Nominalizată pentru rolul său din serialul 13 Reasons Why, Katherine Langford a purtat o pereche de cercei Chopard încrustați cu diamante de 18 carate. De asemenea, a mai ales un inel cu diamante, safire albastre, pietre spinel roșii și roz și diamante galbene. Pe lângă acesta, a mai purtat un inel încrustat cu un smarald de 5,17 carate.

 

Angelina Jolie

Angelina Jolie și-a păstrat stilul clasic purtând o pereche de cercei cu pietre prețioase în formă de lacrimă și un inel cu diamante.

 

Diane Kruger

Diane Kruger a purtat bijuterii Fred Leighton, dintre care se numără o pereche de cercei cu diamante, două inele cu diamante și un inel cu rubin.

 

Gal Gadot

Gal Gadot a optat pentru o pereche clasică de cercei candelabru încrustați cu diamante.

 

Oprah Winfrey

Precum alte vedetele de pe listă, Oprah Winfrey a ales o pereche de cercei clasici candelabru cu diamante.

 

Emilia Clarke

Emilia Clarke a purtat un colier din argint în forma de V încrustat cu diamante Harry Winston, o pereche de cercei de tip stud și trei inele cu diamante.

 

Viola Davis

Viola Davis a purtat un colier din argint cu diamante de 120 de carate, o pereche de cercei rotunzi de tip stud cu diamante și un inel cu diamant.

 

Dacă dorești să obții aspectul sofisticat al vedetelor de la decernarea de premii Golden Globes, atunci optează pentru bijuterii din argint încrustate cu zirconia, în locul diamantelor. Alege o pereche de cercei încrustați cu pietre de zirconia strălucitoare și un inel din argint încrustat cu smarald.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.