Cum te poate ajuta o aplicație pontaj pentru a ține evidența orelor lucrate

333
Publicitate

Pentru a preveni erorile care pot apărea la folosirea unui program salarizare, poți apela la o aplicație pontaj care să simplifice munca departamentului de resurse umane și prin care să fie identificate potențialele erori, având șansa de a le corecta rapid. Vizualizezi cu ușurință orele lucrate de angajați și ai control asupra activității lor lunare.

 

Publicitate

O aplicație pontaj care este integrată într-un program salarizare îți va aduce numeroase avantaje în ceea ce privește activitatea companiei tale. Cele două funcționează împreună foarte bine, iar gestionarea datelor angajaților devine o sarcină ușoară. Ele pot fi adaptate nevoilor tale particulare, astfel încât soluțiile să răspundă cât mai bine cerințelor specifice ale companiei tale.

 

Ce face o aplicatie pontaj angajați pentru simplificarea procedurilor HR

 

În primul rând, prin utilizarea unei aplicații de pontaj preiei datele de intrare și ieșire ale angajaților din companie prin intermediul sistemului de pontaj cu cartelă electronică sau prin din alte sisteme de pontare. Ele sunt importate într-un program salarizare, iar acolo se formează o imagine de ansamblu, care te ajută la calculul salarial până în cele mai mici detalii.

 

Încă o modalitate prin care se poate ține evidența timpului lucrat de salariat o vom descrie în cele ce urmează. Pontajul angajaților este notat manual de către aceștia într-o aplicație pontaj, de unde este preluat pentru a fi folosit în cadrul unui program salarizare.

 

De asemenea, specialistul de resurse umane din cadrul companiei tale are posibilitatea de a pre-completa prezența angajaților conform programului stabilit. După această operațiune, mai trebuie intervenit doar în cazul în care angajații au avut parte de concediu de odihnă, concediu medical, ore suplimentare sau absențe în respectiva lună. După ce toate aceste aspecte sunt lămurite, un program salarizare este folosit pentru a calcula remunerația fiecăruia.

 

Mai mult, cu o aplicație pontaj angajați gestionezi un număr nelimitat de fișe de verificare, dar și puncte de lucru multiple, totul într-un singur loc. Totodată, angajații beneficiază de transparență în privința acestor informații, având posibilitatea de a verifica orele lucrate, precum și orele suplimentare efectuate sau zilele libere.

 

Un program salarizare, metoda configurabilă care răspunde nevoilor companiei tale

 

Un software dedicat calcului salarial poate fi ajustat astfel încât să îndeplinească în detaliu necesitățile specifice organizației tale. Înaintea de implementarea unei astfel de soluții, identifică cu exactitate nevoile pe care le are compania ta și află în ce fel răspunde programul la ele.

 

Prin îmbinarea unui program salarizare cu o aplicație pontaj, două proceduri de bază din cadrul departamentului de resurse umane se simplifică major. Astfel, se economisește resursă umană, materială, dar și foarte mult timp prin automatizarea operațiunilor.

 

Efortul oamenilor în efectuarea acestor sarcini scade, iar productivitatea în alte aspecte va simți o creștere substanțială. Procedurile îndreptate înspre colectarea pontajului și realizarea calcului salarial se optimizează, iar digitalizarea își va pune cu adevărat amprenta asupra companiei tale.

 

Alege să faci un progres semnificativ în procesul de pontaj și salarizare al angajaților companiei tale cu o aplicație pontaj configurabilă și un program salarizare Apelează la soluțiile software oferite de UCMS by AROBS, o companie cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul proceselor HR și payroll. Programele dezvoltate de aceștia sunt folosite de clienți cu renume, iar rezultatele au fost mereu la cel mai înalt nivel. Specialiștii de la UCMS by AROBS pot fi contactați prin email la: office@ucms.ro ori prin telefon la numărul 0720 534 424. Ei te vor îndruma cu atenție și răbdare pentru a găsi cele mai bune soluții pentru compania ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.