Curatenia profesionala de care ai nevoie

254

De la o locatie la alta, modul in care se face curatenie difera. De exemplu, intr-o locuinta putem face curatenie foarte usor si cu produse pe care le putem gasi in orice magazin in timp ce intr-un restaurant sau hotel treaba sta ceva mai diferit. Aceste locuri care sunt circulate zi de zi de multe persoane sunt supuse la o degradare mai rapida iar suprafetele se pot murdari mai rapid, de la podele pana la pereti sau alte locuri.

Este important si ce tip de produse sunt utilizate pentru o anumita suprafata, de la detergentii si agentii de curatare pana la dispozitivele necesare, aspiratoare, mopuri si altele. Nu conteaza doar ca suprafata sa arate curata ci sa fie si igienica, microbii si bacteriile sa fie indepartate, desi acea suprafata este supusa zilnic circulatiei. In special pe timp de iarna este cu atat mai greu sa curatam o pode cand oamenii intra de afara cu zapada sau apa pe incaltari. Din fericire cei de la magazinul Echipamentcuratenie.ro vin cu cateva solutii salvatoare sub forma detergentilor pentru pardoseli si a aspiratoarelor profesionale pentru praf sau pentru lichid. In principiu o formula completa pentru a pastra curatenia absoluta intr-un anumit loc.

In magazin exista numerose tipuri de detergenti profesionali, atat lichizit cat si solizi, pentru uz manual sau automat. Din anumite pucte de vedere automatizarea este o solutie mai moderna si mai rapida de a ajuta la curatenie. Aceste tipuri de produse sunt destinate locatiilor in care podelele pot deveni cu adevarat murdare, unde pot fi varsate anumite substante care se obicei sunt greu de indepartat. Datorita proprietatilor lor, orice tip de murdarie poate fi indepartata de pe o podea, indiferent de materialul din care este realizata podeaua pentru ca in magazin exista o selectie pentru orice tip de suprafata, de la lemn pana la piatra.

Pentru tipul de podele si de suprafete pe care nu pot fi folositi deloc sau nu mereu detergenti si agenti de curatare avem la dispozitie diverse modele de aspiratoare profesionale in magazin. Ca si detergentii, acestea nu sunt destinate uzului casnic si mai degraba companiilor si firmelor unde este nevoie de o cratarae mai detaliata, mai eficienta. Desi au un cost si dimensiuni mai mari decat unul normal, aceste aspiratoare au o putere mult mai mare si sunt mai fiabile si mai rezistente, fiind capabile sa aspire orice suprafata pentru care sunt destinate. Iar pentru curatarea mai eficienta a unei suprafete sunt recomandate monodiscuri, un inlocuitor mult mai bun si mai modern al clasicului mop. Acestea au o putere de curatare mult mai mare ca a unui mop manual datorita rotatiilor pe care le realizeaza pe suprafata ce se doreste a fi curatata. Acestea pot fi utilizate normal sau cu anumiti detergenti , monodiscurile putand fi echipate cu rezervoare pentru detergent, care sa ajute la o curatare optima a pardoselilor si suprafetelor dorite. Aceste tipuri de produse reprezinta asadar o recuzita obligatorie a oricarei companii, a unui restaurant, hotel sau spatiu comercial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.