Doar la Marola ai tabla neagra striata la super pret

70

Stiai ca doar mesterii adevarati aleg sa foloseasca tabla neagra striata?

Tabla neagra striata este un material foarte popular in industria constructilor si care face parte din familia metalurgica. Cu toate ca este foarte apreciata, aceasta nu se utilizeaza in orice tip de proiect, ci doar in cadrul celor carau un mediu umed. Structura sa este foarte particulara, fapt pentru care devine un material anti-derapant, dar in aceleasi timp si mega rezistent.

Specialistii aleg sa foloseasca acest material in mediile exterioare sau in zonele de acces care sunt expuse la umezeala. Este un material care are o foarte buna rezistenta la intemperii si la trafic.

Procesul prin care se ajunge la forma finala se numeste laminare si presupune mentinerea tablei laminata la cald, pe de o parte avand stratii proeminente in partea de sus, iar pe cealalta parte avand o suprafata foarte neteda.

Tocmai datorita striatilor, tabla neagra striata este un material foarte bun antiderapant si care este utilizat intr-o forma extrem de larga de aplicatii, atat in mediul interior, cat si in mediul exterior. Nu uitati ca striatiile variaza ca inaltime intre 1 si 2 mm. Vezi produsele pregatite de marola.ro: https://marola.ro/223-tabla-neagra-striata

Capacitate de protectie ridicata!

Cum mentionam anterior, tabla neagra striata este rezistenta, materia de baza din care este confectionata fiind otelul. Factorii externi nu reprezinta un impediment in mentinerea proiectelor in care este folosita, putem spune ca este chiar versatila.

Aceasta nu isi va schimba proprietatile in cazul in care utilizarea sa va fi diferita.

Din mai multe puncte de vedere, tabla neagra striata poate sa fie cunoscuta drept un material salvator pentru proiectele dificile. Protectia impotriva alunecarii este oferita de striatiile mentionate anterior, dar si de materialul din compozitie.

Contributia in viitoarele proiecte pe care le vei face va fi una mare, iar rezultatele vor fi, de asemenea, conform asteptarilor.

Nu uita ca doar la Marola vei gasi produse de calitate la un pret avantajos! Poti achizitiona simplu si rapid o varietate de produse la cel mai bun pret din online, accesand site-ul sau sunand la numarul de telefon afisat pe site. De ce sa nu investesti si tu pentru rezultate de calitate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.