Exterminarea plosnitelor de saltea – Toate infromatiile de carte ai nevoie de la PestControl-Bucuresti.ro

9

Caracteristici specifice ale plosnitelor de pat:

Plosnitele nu au specificitate specifica pentru transmiterea microbilor patogeni. Cu toate acestea, pot transmite mecanic diferite microorganisme atunci cand exista persoane infectate in mediu.

S-au gasit plosnite in USA care transmit boala periculoasa Chagas (tripanosomiaza americana). In tarile africane, cu toate acestea, s-a raportat transmiterea virusului hepatitei B la gandacii de pat si alti agenti patogeni, cum ar fi lepra si leishmanioza. Intepatura lor este dureroasa si provoaca mancarime in timp ce saliva pe care o secreta in timpul intepaturii poate provoca unor persoane o reactie alergica cu umflaturi severe, greata sau chiar varsaturi. De obicei, intepaturile la oameni sunt multe la rand, creand o linie precum “tifon”. Intepatura trece adesea neobservata, in timp ce alteori datorita unei reactii alergice la saliva plosnitei de pat, roseata si umflarea apar la locul intepaturii si provoaca mancarime.

Plosnitele pot afecta, de asemenea, sanatatea mintala a persoanelor care locuiesc intr-o casa infectata. Au fost raportate efecte precum anxietatea, insomnia si reactiile sistemice.

Astfel, prezenta insectelor de pat nu poate fi acceptata in nicio zona si controlul acestora trebuie facut imediat.

Cum scapam de plosnite:

Cine ne ajuta sa scapam de plosnitele de pat este o intrebare pe care toata lumea care s-a confruntat cu o astfel de problema si-o pune. Cel mai simplu este sa apelam la specialisti autorizati in acest sens. Firmele de dezinsectie si deratizare sunt cei mai indicate parteneri intr-o astfel de problema.

Unde ii gasesti pe cei dei la PestControl-Bucuresti.ro

Firma PestControl-Bucuresti.ro are sediul in Sector 3, Piata Unirii, Bulevardul Corneliu Coposu, Nr 2

tel: (+40) 0765.44.44.22 ; Compania activeaza in domeniul DDD din 2010 si in scurt timp au devenit lideri in cee ce priveste exterminarea plosnitei de pat in Bucuresti, Ilfov si nu numai. Ofera orice timp de serviciu de dezinsectie sau deratizare 24/7. Pestcontrol 24/7.

Ce stim despre gandacii de pat?

  • Este o insecta nocturna, se misca repede si este activa noaptea cand victimele adorm in timp ce ziua se ascunde in saltele, paturi, mobilier din lemn, picturi, tapet uzat, crapaturi, crapaturi in pereti si podele.
  • Se hraneste exclusiv cu sange (insecta care suge sangele). Suge continuu timp de 3-10 minute sau mai mult cu moleculele orale cu care suge sange si in acelasi timp toarna anticoagulante.
  • Scaunele sale sunt sangeroase din cauza coagularii sangelui si uneori arata ca niste pete pe asternut.

Plosnitele au glande care emit un miros caracteristic. In strainatate, acestia folosesc caini special instruiti pentru a detecta bug-uri de pat.

  • Muscatura este destul de dureros si provoaca eritem circular ca un blister care trece rapid, de obicei in decurs de 24 de ore.
  • Intepa partile expuse ale corpului atunci cand victima doarme si nu poate reactiona.
  • Supravietuieste mult timp fara hranire, de la 6 luni la 1,5 ani.

Plosnitele sunt in repaus in conditii meteorologice nefavorabile sau in lipsa hranei. O afectiune in care metabolismul lor functioneaza defectuos si ii ajuta sa supravietuiasca pana cand se „trezesc” prin diferiti stimuli precum cresterea temperaturii, prezenta unui organism cu sange cald in spatiu si dioxidul de carbon eliberat prin respiratie si hranire.

Cu cat detectati mai devreme plosnite, cu atat experienta dvs. va fi mai putin traumatica pentru a scapa de ele.

Apelati la profesionisti:

Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie SRL ( Servicii de deratizare ) Adresa: Strada Vigoniei 6, Bucuresti 040341 – Telefon: 0765 444 422

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.