Frigiderul de vinuri, o investitie in mod garantat profitabila – iata de ce

195
Publicitate

frigider vinuri

Un frigider de vinuri este, in mod evident, util in orice unitate din domeniul ospitalitatii din Romania, avand in vedere cat de populara este aceasta bautura in tara noastra. Totusi, denumirea alternativa a respectivului echipament, si anume vitrina de vinuri, releva faptul ca el are doua roluri cel putin la fel de importante: pe de-o parte, de a mentine licoarea la temperatura optima pentru servire imediata si, pe de alta parte, de a prezenta intr-o maniera eleganta si imbietoare sticlele din oferta. Despre cea din urma vom vorbi in continuare, iar, parcurgand articolul, veti afla de ce aceasta reprezinta o investitie deosebit de profitabila.

Publicitate

In general, se intampla destul de rar pentru clientii dumneavoastra, indiferent ca detineti sau administrati un restaurant, un fast food, o cantina ori un bar, sa comande a doua portie de mancare. De asemenea, este posibil ca acestia sa mai ceara un pahar de apa, suc sau bere, insa profitul este neglijabil, tinand cont de pretul redus al respectivelor produse. Insa, cand vine vorba despre sticlele dintr-un frigider de vinuri, lucrurile se schimba, intrucat cele din soiuri renumite si apreciate oriunde in lume au un cost pe masura.

Motivele pentru care puteti fi sigur ca oaspetii localului dumneavoastra vor cere si a doua sticla din frigiderul de vinuri de la Fresco Expert sunt numeroase, iar cele mai importante dintre ele includ: gustul extrem de bun al licorii bahice; faptul ca, in majoritatea cazurilor, o sticla se imparte intre mai multe persoane, ceea ce inseamna ca se va consuma destul de repede; si, nu in ultimul rand, atmosfera placuta si factorul socializare, care ii vor determina pe clienti sa rosteasca dezinvolti si fara prea mari retineri o fraza de tipul “Mai aduceti-ne un Pinot Noir, va rugam”.

Furnizorul mentionat anterior, care sustine inovatia in bucatariile profesionale din tara noastra de mai bine de 30 de ani, va pune la dispozitie numeroase tipuri de frigider de vinuri, de ultima generatie, care incorporeaza tehnologie moderna si provin exclusiv de la branduri recunoscute la nivel international. Noi va recomandam sa optati pentru o vitrina verticala, in care sticlele sunt depozitate in picioare, vizibile atat pentru chelneri, insa mai ales pentru clienti. Iata, mai jos, doua asemenea exemple, alaturi de principalele lor caracteristici tehnice:

Vitrina de vinuri BFE0046, 4 usi vitrate, 128 de sticle

Dimensiuni: 100x66x206 cm / Greutate: 201 kg / kW electric: 0.39 / Temperatura de lucru: intre +4 si +14 grade Celsius, ventilat / Temperatura ambientala: +30 de grade Celsius, umiditate 40% / Gaz refrigerant: R290 (120 g) / Capacitate: 128 de sticle de 0.75 litri, 4 sertare;

Vitrina de vinuri BFE0045, 2 usi vitrate, 180 de sticle

Dimensiuni: 100x66x206 cm / Greutate: 200 kg / kW electric: 0.39 / Temperatura de lucru: intre +4 si +14 grade Celsius, ventilat / Temperatura ambientala: +30 de grade Celsius, umiditate 40% / Gaz refrigerant: R290 (120 g) / Capacitate: 180 de sticle de 0.75 litri, 4 sertare.

Cele doua modele de frigider de vinuri… vin insotite de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera). Astfel, in urma unei asemenea achizitii, singura “problema” va fi reprezentata de drumurile dese pe care chelnerii dumneavoastra vor trebui sa le faca dus-intors pana la vitrina, intrucat profiturile vor veni aproape de la sine. Mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.