O companie de colectare datorii de care nu trebuie să îți fie frică

210

O companie de colectare datorii de care nu trebuie să îți fie frică 3

Poate ai citit și tu pe net că există despre Kruk Romania păreri numeroase. Cele mai multe pozitive, lucru demn de remarcat dacă ne gândim că este vorba de o companie de colectare datorii.

Orice datorie trebuie plătită. Doar așa îți vei regăsi stima de sine

Nimănui nu îi place să plătească datorii, trebuie să recunoaștem cinstit. Doar că este un adevăr de necontestat: pentru restabilirea echilibrului de unde iei trebuie să și pui la loc. Această lege universală se aplică și în domeniul financiar.

Dacă nu o faci, spectrul datoriilor neachitate te va urmări neîncetat și te va face ca în final să pierzi mai mult: bani, sănătate, relații.

Dacă ești o persoană de bună-credință, care prin structura sa nu concepe ca să fie dator nimănui, vei avea și mai mult de suferit dacă la un moment dat, din cauza unor împrejurări pe care de multe nu le poți controla, ajungi să te confrunți cu această provocare: debitele restante.

Unde mai pui că de regulă această situație apare brusc în viața ta, când te aștepți mai puțin și te găsește total nepregătit.

Sunt unii care pur și simplu nu pot face față și cad psihic.

Nu risca o executare silită. Plătește-ți datoriile mai degrabă pe cale amiabilă

Dacă creditorii apelează și la executorul judecătoresc lucrurile devin și dure din multe puncte de vedere. Sentimentele de vinovăție, scăderea vizibilă a stimei de sine, autodefinirea ca fiind un rebut al societății sunt de multe ori întâlnite la o persoană care nu își mai poate plăti datoriile.

Dacă și tu ești în această situație și tocmai ai primit o înștiințare de la Kruk Romania, trebuie să știi că ai o șansă reală nu doar de a-ți plăti mai ușor datoriile, dar și să înveți cum să îți administrezi pe viitor bugetul personal pentru a evita să mai ajungi într-o astfel de împrejurare urâtă.

Vei vedea că reprezentantul Kruk care se ocupă de cazul tău nu este deloc un balaur cu șapte capete, nu îți vrea răul, ci dimpotrivă, interesul său este să te reechilibrezi financiar  pentru ca să îți plătești debitele restante. Colaborarea va fi una de tipul câștig – câștig, nu una de câștig – pierdere, așa cum de multe ori se întâmplă când avem de-a face cu o executare silită pe model clasic.

O să afli cu mirare că există strategii eficiente care funcționează în procesul de negociere, crescându-ți șansele de a plăti datoriile apăsătoare care îți fac viața amară azi.

Acestea deschid ușile pentru ca un datornic de bună-credință să își regăsească stima de sine, să își descătușeze puterile interioare și să privească din nou cu optimism viața.

O să vezi că la Kruk Romania nu vei fi amenințat așa cum se întâmplă într-o executare silită, nici forțat să trăiești sub limita subzistenței, drept pedeapsă că nu ai mai fost în stare la un moment dat să achiți anumite debite.

Specialistul care se ocupă de cazul tău va porni alături de tine pe drumul de rambursare al datoriei, ghidându-te permanent, nelăsându-te să te poticnești sau să te rătăcești pe parcurs.

Totul începe cu o cunoaștere în amănunt a situației în care este clientul datornic. Doar așa se cunoaște în ce parametri se poate acționa.

La Kruk se menține pe tot parcursul colaborării o relație bună cu datornicii (clienții). În acest fel, ei se pot simți importanți pentru activitatea companiei.

Adoptând astfel de atitudine, nu e de mirare că și rezultatele sunt benefice pentru ambele părți.

Faptul că oamenii de la Kruk folosesc bunul simț, empatia, respectul ca valori de bază în activitatea pe care o desfășoară (una extrem de ingrată, trebuie să recunoaștem cinstit!), nu există niciun motiv ca unui debitor client să îi fie frică să lucreze cu această companie de colectare.

Dacă ai și tu datorii administrate de Kruk Romania te vei convinge personal de asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.