Plafoniera led pentru acasa sau pensiuni

532
Publicitate

Montarea de plafoniera led in iluminarea moderna este una dintre cele mai inspirate solutii pe care o puteti adopta atat pentru acasa cat si pentru pensiuni. Estetica acestui corp de iluminat se va asocia perfect cu majoritatea temelor de design interior, iar calitatea principala pe care va puteti baza este legata de consumul redus de electricitate in raport cu nivelul foarte bun al iluminarii.

Plafoniera led pentru acasa sau pensiuni 1Daca acasa se poate spune ca ati putea avea mai multa grija in privinta intreruperii iluminarii in camerele in care nu aveti ceva de facut, nu acelasi lucru se va intampla la nivelul unei pensiuni in care turistii sunt concentrati pe vacanta si temele de relaxare pentru care au venit. Iata ca o plafoniera led care va ramane functionala ore in sir este cel mai bun corp de iluminat pe care il puteti monta pentru ca durata de viata a led-urilor pe care le contine depaseste cateva mii de ore de functionare. In plus consumul este atat de redus incat cu nicio alta sursa de lumina artificiala nu ati putea inregistra reduceri la factura de electricitate.

Publicitate

Producatorii propun o varitate mare pentru plafoniera led, atat din punct de vedere al formei, dar in special legat de nivelul fluxului luminos emis si temperatura de culoare a acestuia. Este suficient sa verificati in functie de dimensiunea si destinatia camerelor sau a holurilor, care este necearul de iluminare incat sa alegeti plafoniera led cu intensitate mai redusa sau mai accentuata a iluminarii.

Dupa ce ati ales modelul pentru plafoniera led, observati datele din fisa tehnica a produsului unde gasiti date despre fluxul luminos si consumul aferent. Un flux luminos in jurul valorii de 1300 de lumeni este prin comparatie mai mare decat cel pe care un bec clasic cu filament incandescent de 100W il putea produce.

Plafoniera led pentru acasa sau pensiuni 2In aceeasi gama de produse ati putea sa utilizati si unul sau mai multe panou led. Elementul vizual al acestor corpuri de iluminat led nu este atat de spectaculos ca in cazul unei plafoniere led, insa avantajul lui se refera in special la modalitatea de montaj care poate fi facuta incastrat, ideal pentru locatiile cu tavan fals.

Plafoniera led pentru acasa sau pensiuni 3In cazul in care inca va amintiti de celebrele „neoane”, ei bine acum aveti de unde alege produse noi din gama tub led. Sunt produse care faciliteaza un montaj extrem de simplu si detin o putere de iluminare foarte buna. Sunt ideale pentru zone in care spatiile sunt inguste si lungi, asa cum sunt coridoarele dintre camerele unei pensiuni, dar si pentru spatii cum sunt cele de la intrarile sau dependintele acestor locatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.