Polistiren extrudat de calitate superioara pentru izolarea podelelor

220
Publicitate

Polistirenul extrudat reprezinta un material destinat izolarilor, fiind unul dintre cei mai bune de pe piata in acest sens. Acesta este unul dintre concurenti principali ai polistirenului expandat, deosebirea intre cele doua materiale fiind faptul ca polistireul extrudat prezinta o structura celulara inchisa.

Publicitate

In comparatie cu alte produse, acesta are o rezistenta superioara fata de efectele distructive naturale si o fiabilitate foarte buna. Totusi, este important de mentinut faptul ca polistirenul extrudat este un material care nu permite vaporilor din apa sa circula, peretele nu putand sa respire prin el. Acest lucru il face nepotrivit pentru izolarea peretilor exterior.

Cu toate acestea, desi nu este neaparat recomandat pentru izolarea suprafetelor exterioare, este o varianta ideala pentru izolarea podelelor. Acest lucru se datoreaza faptului ca produsul beneficiaza de o duritate foarte crescuta, ifiind o alegere inteligenta.

Ce avantaje ofera acest produs?

Produsele destinate izolarii termice se fac remarcate prin anumite proprietati si avantaje unice. Dintre principalele avantajele ale polistirenului extrudat amintim:

  • Are o rezistenta buna la umiditate datorita unei rate de absorbtie a apei foarte scazuta;
  • Prezinta o duritate mare si o rezistenta mecanica excelenta, avand in acelasi timp si elasticitate;
  • Ajuta la economisirea consumului de energie electrica folosita pentru incalzire prin imbunatatirea confortului termic al cladirilor;
  • Rezista foarte bine la inghet si caldura – acesta poate fi folosit la temperaturi de pana la 70 de grade Celsius
  • Este subtire si nu micsoreaza spatiul locuintei;
  • Este un material reciclabil, fiind fabricat din materiale ecologice;
  • Are o greutate redusa si nu incarca elementele structurale.
  • Instalarea sa se realizeaza cu surinta, fara a necesita calificari speciale.

Cum trebuie montat polistirenul extrudat?

Suprafata trebuie sa se degreseze, curete si usuce pentru a fi indepartate substantele care ar putea reduce aderenta materialului. Daca suprafata pe care va monta prezinta o denivelare de cativa mm, se recomanda folosirea unei tencuieli pentru a netezi suprafa, ulterior realizandu-se instalarea polistirenului extrudat.

La Mesteru Manole puteti gasi polistiren extrudat la un pret excelent

Daca aveti in plan izolarea podelei locuintei, polistirenul extrudat de la Mesteru Manole reprezinta alegerea ideala pentru dumneavoastra. Mesteru Manole este un magazin online unde veti gasi o gama larga de materiale de constructii de calitate, potrivite pentru nevoile si pentru bugetul tuturor constructorilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.