De ce sa instalam Termopane Gealan

137
Publicitate

Ferestrele termopan Gealan sunt unele din cele mai alese varinate atunci cand vine vorba de instalare de ferestre si usi pentru case, birouri sau spatii comericale.

Ele sunt foarte apreciate dint-o serie de motive pe care le gasiti mai jos:

Publicitate

Ofera o izolare termica foarte buna, marca de produse Gealan este foarte cunoscuta pentru fabricarea de profile pentru ferestre sau usi de o calitate superioare care ofera o izolare termica excelenta pentru orice tip de incapere, unde sunt instalate.

Ferestrele marca Gealan ajuta la reducerea pierderilor de caldura dintr-o incapere si astfel contribuie la eficienta energetica si la reducerea costurilor cu incalzirea.Alege termopane Gealan pentru o izolare termica care sa te ajute sa economisesti energie.

Izolare fonica superioara

Ferestrele termopan de la producatorul german Gealan ofera si o buna izolare fonica. Ele ajuta la reducerea zgomotului venit din exterior si ofera in interior un mediu placut, relaxant si destul de confortabil.

Gealan=Rezistenta

Profilele de ferestre marca Gealan sunt cunoscute pentru rezistenta lor.

Acestea profile rezista foarte bine la conditiile meteo destul de schimbatoare din ultmii ani, fara a se deteriora profilul sau a fi nevoie de intretineri constante.

Ai de unde alege

Gealan dispune de o gama mare de modele, stiluri si culori, si vei avea o paleta larga de unde sa poti alege model potrivit pentru casa, biroul, cladirea unde vrei sa le instalezi.

Ai o siguranta sporita cu Gealan

Ferestrele de la Gealan sunt dotate cu sisteme de inchidere care asigura un nivel ridicat de securitate pentru locuinta sau birou vostru.

Eco-friendly

Compania Gealan se angajeaza sa produca profile pentru ferestre intr-un mod sustenabil, folosind materiale ecologice si procese de productie prietenoase cu mediul inconjurator.

Sunt echipate cu accesorii de ultima generatie

Ferestrele Gealan sunt dotate si echipate cu cele mai noi accesori (plase pentru insecte, sisteme de control automat al ferestrelor si usilor,pentru a adauga confort suplimentar locuintei unde sunt ele instalate).

Istoria Gealan

Companie Gealan a luat fiinta in anul 1921 in Germania, initial ca un atelier de pielarie, ulterior au trecut la realizare si de alte produse, cum ar fi mase plastice.

In anul 1968 au realizat pentru prima data profile pentru ferestre si usi sub marca Gealan

Sediul companiei este in Oberkotzau iar incepand cu anul 2014 Gealan, face parte din grupul Veka AG

In Romania, Gealan a ajuns in anul 1997 si este unul din liderii pietei locale de profile termopan pentru ferestre si usi.Deservind atat sectorul residential cat si pe cel comercial sau industrial.

Cele mai cunoscute produse de la Gealan sunt: Gealan Kubus, S 8000, S 9000 , Gealan Linear pentru ferestre si usi.

De-a lungul istoariei sale foarte indelungate, Compania Gealan a obtiunut numeroare premii si certificari pentru produsele sale si pentru angajamentul sau fata de calitate si sustenabilitate.

Gealan este recunoscut pentru inovatie și pentru oferirea de solutii de inalta calitate pentru ferestre si usi.

Inainte de a alege ferestre termopan Gealan sau de la oricare alt brand disponibil in acest moment in piata, este important sa va asigura ca alegeti optiunile potrivite pentru nevoile voastre.Verificati toate optiunile disponibile, caracteristici,preturi, etc pentru a lua cea mai buna decizie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.