De ce este atat de simplu sa pictezi un kit pictura numere

161

Adeptii idealismului sustin ca contemplarea atenta a frumusetilor naturii contribuie la expulzarea gandurilor tulburatoare si linisteste mintea.

Picteaza dupa numare un kit pictura numere si te vei convinge singur.

Dupa diverse kituri pictura numere, poti desena paraie minuscule si cascade spumoase, pajisti acoperite de zapada sau inflorite, paduri verzi sau stacojii si incarcate de energia pozitiva pe care mama natura ne-a oferit-o cu o mana generoasa.

Recunoaste, te-ai apropiat de picturile din muzeu, ai examinat cu atentie fiecare pictura, fiecare linie si chiar un punct. Cum o fac? Cum reusesc artistii sa puna culorile una langa alta atat de inteligent incat toate aceste pete de culoare sa formeze o imagine reala? Fa cativa pasi inapoi si vei observa un miracol! Ceea ce parea a fi doar un puzzle de pete multicolore de la distanta, se vad clar ca niste ramuri de copaci fluturand in vant, valuri stropitoare, alergare rapida a cailor si alte fumuseti naturale.

De ce este atat de simplu sa pictezi un kit pictura numere 3

Pictura pe numere – mai simpla decat pare la prima vedere

Desenul este un proces atat de placut si pasnic, incat multi oameni doresc sa il faca, si chiar si cei care nu au talentul pentru asta. La urma urmei, nu este interzis sa canti din suflet, fara sa ai auz sau voce, asa ca de ce sa nu desenezi pentru placerea ta chiar daca nu esti pictor? Diverse kituri pictura pe numere sunt usoare de a fi facute din simplul motiv ca o imagine indrazneata sau un complot modern, este descompus in sute de pete minuscule de culoare de catre ochiul precis si adevarat al artistului. Se dovedeste un mozaic multicolor. Specialistul transfera acest mozaic pe o panza goala, desenand marginile fiecarei pate de culoare cu un contur, dar fara a le umple cu vopsele. In loc de vopsea in fiecare loc, este aplicat un numar corespunzator unei anumite culori. Deci vei aplica singur culorile fiecarui contur, iar rezultatul iti va depasi toate asteptarile!

Astfel, cel mai simplu mod de a intelege tehnica picturii pe numere este atunci cand le pictezi la propriu.

Desenul dupa numere, pe langa usurinta procesului, are un plus incontestabil. Orice tablou ai lua, va fi suficient sa cumperi un set gata facut. Nu va trebui niciodata sa fii nedumerit de cautarea culorilor, a pensulelor si a vopselelor potrivite – in kit gasesti tot ce ai nevoie pentru ca sa te apuci imediat de treaba!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.