Profil banda led pentru siguranta si un plus de estetica in iluminarea decorativa

564
Publicitate

Obtineti mai multa siguranta si estetica folosind profil banda led in iluminarea decorativa cu benzi led pentru acasa sau pentru alte locatii in care instalarea este posibila. Este o solutie moderna care a fost creata in special pentru situatiile in care doriti o personalizare completa a modului in care realizati instalarea de benzi cu led-uri.

Profil banda led pentru siguranta si un plus de estetica in iluminarea decorativa 1Produsul in sine este conceput pentru a prelua orice lungime de banda cu led doriti sa intalati, prin alaturarea mai multor astfel de profile. Pentru ca exista o sincronizare perfecta intre dimensiunile interioare ale acestui profil si dimensiunea standardizata a benzilor cu led, inserarea lor va fi extrem de facila. In plus, conceptul de profil pentru banda led este prevazut cu un dispersor din policarbonat care ajuta ca lumina produsa de sirul de led-uri, sa fie amplificata si directionata corect pentru cresterea beneficiilor iluminarii.

Publicitate

Pe langa aceste beneficii exista inca un aspect care merita sa fie luat in calcul in ceea ce priveste siguranta in exploatare a benzilor cu led. Aceste surse de iluminat produc o anumita cantitate de caldura care, prin acumulare si in anumite conditii de temperatura interioara sau exterioara, ar putea pune unele probleme in legatura cu durata de viata a benzilor cu led, sau chiar cu supraincalzirea obiectelor din apropierea acestora.

Prin montarea de profil banda led, acesta va prelua si dispersa caldura emisa de banda led, lucru care se datoreaza in special formei acestui profil banda led, dar si aluminiului din care este produs. Aluminiul este cel mai utilizat material in toate aplicatiile care necesita dispersarea de caldura, fapt pentru care aportul sau este maxim si in aceasta situatie.

In practica produsele din gama profil banda led acopera o gama variata de necesitati de montaj prin forma, destinatia si modalitatea de montaj pentru care sunt produse. Ca atare veti regasi in oferta profil banda led pentru montaj aplicat sau incastrat, dar si profil banda led care se monteaza la unghiuri de 90 de grade. Cele mai spectaculoase produse sunt cele de tip profil banda led pentru trepte si profil banda led suspendate. Fiecare dintre aceste variante de profil band led pot avea sectiune plata sau semirotunda.

Profil banda led pentru siguranta si un plus de estetica in iluminarea decorativa 2Inainte de a comanda produsele, verificati necesarul de lungime si tip pentru profil banda led. Puteti sa comandati metrajul de banda led necesar simultan cu profil banda led pentru punerea cat mai rapida in opera a proiectului de iluminare decorativa. Nu uitati ca banda led are caracteristici speciale pentru utilizarea in aer liber, ca atare niciodata nu veti folosi banda led de interior in spatii deschise. In egala masura un profil banda led potrivit se poate utiliza si pentru produse din gama kit banda led.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.