Proiectoare LED – Din ce in ce mai cautate pentru iluminatul calitativ

201
Publicitate

Afla mai multe informatii esentiale despre proiectoare led

Proiectoare LED sunt dispozitive de iluminat care folosesc diode emitatoare de lumina (LED) pentru a produce o lumina puternica si eficienta energetic. Proiectoarele LED pot fi folosite pentru diverse scopuri, cum ar fi iluminatul exterior al cladirilor, gradinilor, parcarilor sau terenurilor de sport. De asemenea, proiectoarele LED pot fi folosite pentru iluminatul interior al magazinelor, depozitelor sau atelierelor.

Publicitate

Daca esti in cautarea unor proiectoare LED de calitate si la preturi accesibile, iti recomandam sa vizitezi site-ul led-concept.ro, unde vei gasi o gama variata de proiectoare LED pentru toate nevoile tale. In acest articol iti vom prezenta cateva criterii pe care sa le iei in considerare atunci cand alegi proiectoare LED.

Puterea si fluxul luminos

Puterea unui proiector LED se masoara in wati (W) si reprezinta cantitatea de energie electrica consumata de dispozitiv. Fluxul luminos se masoara in lumeni (lm) si reprezinta cantitatea de lumina emisa de dispozitiv. Cu cat puterea si fluxul luminos sunt mai mari, cu atat proiectorul LED este mai performant si poate ilumina o suprafata mai mare.

Parfumuri OnlineIn functie de putere si flux luminos, proiectoarele LED se impart in mai multe categorii:

  • Proiectoare LED cu putere mica (10-20 W): au un flux luminos intre 800 si 1600 lm si pot ilumina suprafete mici (pana la 10 mp). Sunt potrivite pentru iluminatul decorativ al fatadelor cladirilor sau al grdinilor.
  • Proiectoare LED cu putere medie (30-50 W): au un flux luminos intre 2400 si 4000 lm si pot ilumina suprafete medii (pana la 50 mp). Sunt potrivite pentru iluminatul functional al intrarilor in cladiri sau al parcariolor.
  • Proiectoare LED cu putere mare (100-300 W): au un flux luminos intre 8000 si 24000 lm si pot ilumina suprafete mari (peste 100 mp). Sunt potrivite pentru iluminatul profesional al terenurilor de sport sau al depozitelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.