Semnarea documentelor devine mult mai rapidă cu o semnătură digitală

264
Publicitate

Atunci când un volum mare de documente trebuie semnat, o semnătură digitală te poate sprijini în această operațiune. O aplicație electronică de semnare, integrată într-un software HR, poate fi utilizată cu scopul de a procesa cu rapiditate documentele care așteaptă semnătura ta. Trecerea de la metoda clasică de semnare manuală la digitalizare îți va permite o organizare mult mai eficientă a timpului. 

Publicitate

Aplică o semnătură digitală pe documente multiple

Limitarea interacțiunii umane a stimulat mediul de afaceri să găsească metode alternative pentru numeroase proceduri, inclusiv pentru semnarea documentelor. Prin urmare, numeroase companii au apelat la o semnătură digitală și la un software HR pentru a-și digitaliza majoritatea operațiunilor zilnice.  Nevoia de a utiliza tehnologia tot mai mult în detrimentul unor procese manuale repetitive a fost conștientizată. De aceea, eficientizarea activității specialiștilor de resurse umane a devenit o prioritate.

Semarea fizică a documentelor durează de obicei foarte mult timp, atunci când ne referim la un număr ridicat. Prin utilizarea unei funcționalități de semnătură digitală, integrată într-un software HR, operațiunea se desfășoară cu rapiditate, fiind simplificată. Aceasta permite semnarea colectivă a documentelor de către persoana din manangementul companiei sau de responsabilul departamentului de resurse umane. 

Inițial, se definește un flux etapizat de semnare, iar prima semnătură digitală este aplicată de către angajat dintr-un software HR, pentru ca ulterior documentul să ajungă în atenția persoanei cu puterea de decizie cea mai mare. Semnarea electronică a documentelor oferă siguranță, deoarece se efectuează verificarea identității persoanei înainte de efectuarea propriu-zisă a operațiunii.

Această metodă elimină deplasările fizice pentru semnarea actelor, ori trimiterea lor prin servicii de curierat. În acest fel, se economisesc resurse materiale, iar fiecare actor implicat în procesul de semnare poate să aplice o semnătură digitală indiferent de locul în care se află. De asemenea, această modalitate de semnare este conformă cu legislația specifică. Întreaga procedură este sigură, rapidă și reprezintă soluția optimă de semnare a documentelor, înlocuind cu succes operațiunea manuală repetitivă cu care am fost obisnuiți până acum.

O semnătură digitală este doar una dintre funcțiile unui software HR complex, care ajută companiile să eficientizeze procedurile administrative și să reducă semnificativ costurile îndreptate în acestă direcție. Prin folosirea tehnologiei pentru operațiunile de zilnice, productivitatea angajaților va crește, iar aceștia vor putea să contribuie la dezvoltarea afacerii tale și în alte privințe. Optimizarea timpului de lucru al personalului este o precupare constantă în mediul profesional, iar un software HR performant răspunde pe deplin acestei nevoi. Aplicația aduce într-un singur loc funcționalități multiple, care să digitalizeze cele mai multe dintre procesele de resurse umane.

Dezvoltarea afacerii tale, posibilă cu un software HR ușor de folosit

Consideri că ai nevoie de implementarea unui program de semnătură digitală în compania ta? Dorești să gestionezi un număr mare de documente cu ușurință? Alege aplicația True HR dezvoltată de UCMS by AROBS și vei simplifica considerabil munca profesioniștilor de resurse umane din echipa ta. Această soluție software îți pune la dispoziție 19 module distincte, gata să îți eficientizeze majoritatea activităților administrative de zi cu zi. Specialiștii UCMS by AROBS pot fi contactați printr-un email la sales@ucms.ro sau telefonic la numărul: 0720 534 424.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.