Totul despre inele de logodnă

271

 

Nici o mireasă nu simte ca într-adevăr ca se căsătorească până când acel inel atrăgător nu îi împodobește degetul mainii stângi. Inelul de logodnă poate fi singurul accesoriu mai prețios decât un logodnic adevărat. Iată ce trebuie să știți despre inele de logodnă înainte de a începe să faceți cumpărături.

 

Costurile inelelor de logodna

Convenția salarială de două luni este un punct de plecare comun, însă, în realitate, costul inelului ar trebui să fie ceea ce își poate permite tânărul fără a intra în datorii majore. Costul variază de la o mulțime de motive – mai ales atunci când sunt implicate diamante. Caratul este doar un factor. De fapt, o piatră centrala de un carat poate costa oriunde de la 3.000 ron la 20.000 ron.  Asadar, costul mediu al unui inel de logodna in SUA este intre 3.500 dolari si 4.000 dolari.

Acum, puneți alege un inel de logodnă cu diamante Manole  perfect cu acești trei pași simpli:

  1. Alegeți metalul

Platină – este valoroasă: Regele Ludovic a declarat platina drept singurul metal potrivit pentru un rege. Trebuie să spunem mai mult? Este durabil: Platina este rezistentă la rătăcire și excelentă pentru a ține setările de prong. Este hipoalergenica: Platina are o puritate de 90 până la 95 procente și nu va irita pielea. Dezavantajul … Este scumpa si este rara, făcând-o mai sensibila la preț. Este ușor de manevratacesta poate fi lustruita să arate bine ca nou.

Aur

Este tradițional: Aurul a rezistat testului timpului de a fi cel mai comun inel de nunta din metal. Este mai puțin costisitor: Aurul este mai abundent decât platina, făcându-l mai accesibil.

Dezavantajul: E moale: făcându-l sensibil la zgarieturi. Nu este la fel de pur: aurul este mereu amestecat cu aliaje metalice (cupru, argint, nichel) pentru a-l face mai puternic. Cu cât este mai mic caratul, cu atât este mai mare procentul de alte metale. Poate irita pielea: Aliajele metalice pot provoca reacții alergice.

Titan

Este hipoalergenic. Este puternic, de trei ori mai puternic decât oțelul. Este ieftin. Dezavantajul: Nu poate fi redimensionat.

Argint

Este cel mai puțin costisitor dintre metalele prețioase. Dezavantajul : Este extrem de moale: Chiar și atunci când este combinat cu alte metale, acesta arată uzură în timp. Poate irita pielea: de obicei, combinat cu nichel pentru a-l face mai puternic, argintul poate cauza iritatii ale pielii.

  1. Alegeți setarea inelului dvs. de logodnă

Setările sunt monturile care atașează diamantul în banda inelului. Setarea și alegerea formei de piatră ar trebui să meargă mână în mână, deoarece obținerea combinației potrivite este cheia în crearea unui aspect dorit.

  1. Alegeți-vă piatra

Dacă piatra este cea mai vizibilă și mai scumpă componentă a inelului de logodnă, alegerea diamantului drept poate fi o sarcină formidabilă. Iată tot ce trebuie să știți pentru a obține aspectul, calitatea și costul care vă convine. Piatra ovala este forma generală a pietrei finisate (spre deosebire de tăiere, care descrie unghiurile fatetelor pietrei) și este cel mai mare factor din aspectul diamantului. Chiar înainte de cele 4 criterii (tăiere, culoare, claritate și carate), trebuie să determinați forma de piatră pe care o preferați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.