Unde gasesti pardoseli pvc de cea mai buna calitate ?

370

Pardoselile sunt o functie de suport in cadrul unei constructii. Astazi, in amenajarile interioare si exterioare nu se mai folosesc pardoselile clasice ( cum ar fi lemnul / piatra), ci pardoseli pvc deoarece sunt realizate de catre specialistii certificati in ultimile tehnologii din domeniu si ofera calitati superioare.

Fiecare spatiu necesita un alt tip de pardosea

Tipul de pardosea trebuie sa corespunda spatiului in care va fi montat, fie ce vorbim de un spatiu rezidential, fie ca vorbim de un spatiu industrial. Indiferent de ce tip de pordesea se alege trebuie sa se tina cont de : rezistenta la uzura,aspect, treficul intens, impermeabilitatea la apa, intretine usoara si proprietati antiderapante.

Pardoseli industriale

Avantajele acestei pardoseli destinate spatiilor industriale sunt:

  • Isi dovedeste rezistenta in timp, se pot utiliza pana la 30 de ani .

  • Se instaleaza rapid .

  • Sunt fabricate pe baza unor rasini poliuretanice si epoxidice .

  • Antiderapante .

Pardoseli decorative

Aceste modele sunt concepute pentru incaperile in care accentul cade pe aspectul estetic . Modelele de pardoseli decorative pot fi intalnite in showroom-uri, saloane de infrumusetare, ateliere de creatie, restaurant sau alte spatii de lux . Cu un astfel de model incaperea capata eleganta si rafinament.

Pardoseli cauciuc

Pardoselile de cauciuc sunt cele mai potrivite pentru spatii in care este nevoie de un tip de podea cu proprietati antiderapante si rezistenta la soc. Acestea sunt alegerea perfecta pentru atunci cand vorbim despre locuri de joaca pentru copii, Sali de sport, gradinite sau gradini zoologice. In oricare dintre aceste spatii, pardoseala este reciclabila, ecologica si ofera doar beneficii celor ce pasesc pe acolo.

Pardoseli pvc

Cand vine vorba de pardoseli calde, premiul merge catre pordoselile pvc sau pardoseli vinilice ( dupa cum mai sunt cunoscute ). Pardoseala pvc poate fi folosita in orice tip de constructie si poate fi realizata in mai multe modele . Avantajele acestui tip de pardosea sunt urmatoarele :

  • Curatarea pardoselii pvc se face foarte usor .

  • Este considerata un tip de pardosea igienica .

  • Nu se zgarie si nu se pateaza, iar acest lucru atesta ca este durabila in timp.

  • Este antiderapanta , iar acest lucru face posibila utilizarea in orice tip de spatiu : spitale, locuri publice, birouri sau supermarketuri .

  • Este recunoscuta pentru capacitatea de absorbtie a socurilor mecanice, respective de a atenua zgomotele .

Alege produse care rezista o durata de timp indelungata

Milucon.ro este expertul numarul 1 in materie de pardoseli. Indiferent de modelul pe care il alegi, pardoseli pvc, decorative, industrial, de cauciuc sau altele, Milucon beneficiaza de toate resursele de care are nevoie pentru efectuarea unor lucrari de calitate .

Milucon are peste 10 ani experienta in domeniul pardoselilor si a hidroizolatiilor, iar compania este caracterizata de performanta, experienta, peste 38. 000 m² de pardosea si multe proiecte de success. Pentru echipa Milucon orice lucrare reprezinta o proprietate, asa ca puteti sa contactati chiar, prin completarea cererii de oferta, iar un angajat va va indruma sa faceti alegerea potrivita spatiului de care dispuneti.

Date de contact Milucon.ro

Adresa : Str. Drumul Tabarei nr 87 A, Bucuresti , cod postal 61371

Telefon : 0766 419 049

Email : office@milucon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.