Care sunt metodele de hidroizolatii terasa bloc durabile ?

479
Publicitate

Cladirile care nu beneficiaza de hidroizolatii terasa bloc se confrunta deseori cu problema infiltrarii apei in tavan, ceea ce duce la o serie de lucrari de reparare costisitoare si inutile, avand in vedere ca apa se infiltreaza din nou daca nu se face nimic in acest sens. Pentru terasele circulabile si pentru cele necirulabile se alege cate un material special pentru a se realiza hidroizolatii terasa bloc foarte rezistente in timp.

Doua metode de hidroziolare a teraselor

Publicitate

Exista doua metode de hidroizolare a teraselor bloc , iar acestea sunt aplicate in functie de specificitatea terasei. Acesta poate fi o membrana bituminoasa de tip PVC.

Membranele bituminoase previn infiltrarea apei in structura constructiei, asigurand astfel un acoperis rezistent la ploaie, zapada si inghet.

Cum depistezi scurgerile din acoperis?

Persoanele care locuiesc la ultimul etaj al unui bloc de locuinte stiu cat de dificil este sa nu ai un acoperis hidroizolat si cat de multi bani trebuie investiti in reparatiile periodice.

Prin urmare, primul semn ca acoperisul nu este unul rezistent, iar apa a inceput sa se inflitreze prin el, este dat de tavanul apartamentelor aflate la ultimul etaj.

Insa, poate ca tavanul este patat doar intr-o anumita zona, ceea ce ne face sa credem ca doar acea zona este afectata. Cel mai probabil insa, lucrurile nu stau deloc asa. Odata patrunsa in tavan, apa se va infiltra tot mai mult, iar in cele din urma exista chiar riscul ca aceasta sa provoace accidente destul de serioase pentru cei care locuiesc in cladire.

Dincolo de acest lucru, iata alte indicii care arata ca un acoperis este pe punctul de a ceda si necesita atat reparatii cat si aplicarea unui strat protector, care sa hidroizoleze intreaga suprafata:

  • Tiglele incep sa cada

Este un indiciu clar ca acel acoperis are nevoie urgenta de reparatii. De regula, deplasarea tiglei pe acoperisuri este si un rezultat al lipsei de profesionalism cu care aceasta a fost montata pe casa, a materialului de slaba calitate din care a fost fabricata sau pur si simplu a numarului de ani care au trecut peste ea.

  • Putrezirea

Un acoperis nu rezista o vesinicie, indiferent de materialul din care este facut. Insa, daca optati pentru un material mai rezistent si apelati si la serviciile de hidroizolare ale unei firme profesioniste, acesta isi poate dubla rezistenta in timp.

Sub actiunea apei de ploaie, zapada sau pur si simplu umiditatea acumulata, materialele din care sunt construite acoperisurile putrezesc in timp.

Un acoperis rezistent este o necesitate pentru orice cladire, casa sau spatiu. Va tine atat pe dumneavoastra cat si casa in siguranta. De aceea, atunci cand sesizati ca acoperisul incepe sa provoace probleme, nu ezitati sa apelati la servicii de reparare. Verificarile periodice sunt mai mult decat necesare si pot preveni reparatii ulterioare mai costisitoare.

Specialistii te ajuta in procesele de hidroizolatii terasa bloc

Vizitati platforma www.milucon.ro pentru a afla mai multe amanunte despre hidroizolarea acoperisurilor si teraselor cu materiale de cea mai buna calitate, a caror rezistenta este garantata pentru un numar mare de ani.

Milucon este o firma specializata in hidroizolatii terasa, utilizand metode moderne, care asigura nu doar o lucrare durabila si rezistenta, dar si una care care un aspect exterior placut.

Fie ca va doriti un acoperis rezistent pentru terasa, bloc, cladire de birouri sau locuinta personala, beneficiati de servicii si materiale de cea mai buna calitate.

Date de contact:

Telefon: 0728 116 018

Email: office@milucon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.