Aparatură de laborator de ultimă generație de la Precisa

83
Publicitate

Aparatura de laborator este esențială într-o astfel de instituție, fie că vorbim despre testarea alimentelor, a materialelor de construcții sau a analizelor umane. În funcție de ceea ce este necesar, Precisa pune la dispoziție o gamă completă de aparatură de laborator de ultimă generație. Firma se adresează exclusiv companiilor, fiind cea la care poți apela atunci când ai nevoie de astfel de dispozitive. Pe lângă varietatea de aparatură de laborator, firma mai dispune și de consumabile, cât și de alte articole utile în școli sau universități. Pe site găsești tot ce ai nevoie pentru ca un laborator să funcționeze în bune condiții.

Publicitate

Precisa prezintă clienților industriali o mulțime de dispozitive în materie de aparatură de laborator. Tot pe site găsești și hota cu flux laminar, aceasta făcând parte din categoria hotelor microbiologice. Hota de acest tip are un sistem de control cu microprocesor și afișaj cu cristale lichide, viteza fluxului de aer este una constantă, iar masa de lucru este confecționată din inox și împărțită în 3 părți. De asemenea, interiorul acesteia este tot din inox, așadar produsul este cu siguranță unul rezistent. Pe pagina produsului poți vedea toate detaliile despre acesta, precum și opțiunea de a solicita o cotație de preț.

Aparatura de laborator de pe site se întinde la peste 1300 de produse. În acest fel, laboratoarele pot fi echipate complet și eficient cu ajutorul acesteia. Printre produsele corespunzătoare aparaturii de laborator se numără analizatoare, aparatură PCR, băi cu ultrasunete, balanțe, bioreactoare, cântare și platforme, centrifuge, frigidere pentru bănci de sânge, hote pentru citostatice, incubatoare, pipete și accesorii, umidometre, vascozimetre și multe alte produse.

Aparatură necesară pentru testarea materialelor de construcții

Precisa se ocupă cu asigurarea unei bune funcționări a mai multor tipuri de laboratoare. Aici sunt incluse și cele care testează materialele de construcții. Înainte de a fi puse în vânzare, calitatea lor, cât și alte aspecte trebuie testate, pentru ca cei care le folosesc să se asigure că produsul cumpărat este unul optim. În gama de aparatură pentru testarea materialelor de construcții sunt disponibile sute de produse.

În cazul în care compania ta are nevoie de astfel de aparatură, pe site-ul precisa.ro găsești aparatură pentru testare agregate, testare bitum, beton sau testare ciment, cât și aparaturi pentru testarea fierului și a solului. Pentru a descoperi mai multe produse, vezi aici aparatura de laborator calitativa.

Gamă largă de produse pentru laborator

În cadrul magazinului online, dar și în cele fizice Precisa mai ai la dispoziție și alte produse pentru laborator. Aici sunt incluse consumabilele, kituri și teste rapide, materiale de protecție, materiale didactice, produse microbiologice, reactivi și chimicale, sticlărie de laborator, ustensile și instrumentar.

Toate acestea pot fi achiziționate solicitând o cotație de preț, în funcție de numărul produselor, iar mai apoi unul dintre reprezentanți te va contacta. Solicitarea se face pe site-ul precisa.ro. Tot acolo ai la dispoziție câteva numere de telefon unde poți contacta compania și adresa de e-mail office@precisa.ro unde poți trimite mesaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.