Biroul de traduceri INOVA – ce servicii oferă

74

Un birou de traduceri cu experiență și cu recenzii bune va fi întotdeauna căutat pentru serviciile de traducere pe care le oferă. nu doar în limbile de circulație internațională precum engleza, franceza sau italiana, ci și pentru limbi mai puțin uzitate precum rusa, araba sau chineza.

Un birou cu adevărat bun de traduceri ar trebui să știe și ce acte sunt necesare la anumite instituții, ce acte anume trebuie să le traducă clienților, de câte copii este nevoie și așa mai departe.

Fie că vorbim aici de certificatul de căsătorie sau cel de naștere, permisul de conducere sau acte de înființare ale unei societăți sau acte pentru mașini cumpărate din străinătate, întotdeauna vom avea nevoie de un traducător potrivit nevoilor noastre care să rezolve, uneori într-un ritm rapid, traducerea unor acte.

Cum găsim traducătorul potrivit

Există, desigur, multe birouri de traduceri, dar nu toate oferă servicii care acoperă mai multe domenii.

Traducătorii de la Inova au experiență de peste 15 ani în domeniu, câștingîndu-și în felul acesta reputația de firmă serioasă, care poate oferi traduceri în toate domeniile de activitate: juridic, tehnic, medical, farmaceutic, marketing, IT și literar.

La biroul de traduceri Inova se pot face traduceri din mai mai mult de 30 de limbi, ceea ce este o performanță greu de egalat de alte birouri de traducere. În paralel, și-a format odată cu trecerea timpului un portofoliu impresionant de clienți, începând cu persoanele fizice, persoanele juridice și terminând cu instituțiile de stat.

Toate documentele traduse sînt verificate de mai multe ori

În procesul de traducere se pot strecura uneori și mici greșeli, neintenționat. Nimic nefiresc, traducătorii sunt și ei oameni.

Însă, ceea ce îi scoate în evidență pe cei de la Servicii-traduceri.ro este profesionalismul lor de care dau dovadă atunci când verifică cu atenție dacă în traduceri nu s-au strecurat greșeli care pot schimba sensul documentelor într-un mod nu tocmai plăcut.

De asemenea, echipa de la Inova împreună cu managerii se ocupă și de legalizarea documentelor, în așa fel încât nu mai este nevoie de mersul pe la alte birouri, pierzându-se astfel un timp prețios.

Inova, o echipă imbatabilă în domeniul traducerilor!

Contact: office@servicii-traduceri.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.