Cărucioare inox și alte articole din inox pentru afacerea ta – ce avantaje oferă?

4

Oțelul inoxidabil este materialul cel mai recomandat pentru afacerile care își desfășoară activitatea în medii stricte de igienă. Oțelul inoxidabil conține cantități ridicate de crom și nichel și niveluri scăzute de carbon. Cunoscut pentru maleabilitatea sa și ușurința de fabricare, oțelul inoxidabil poate fi tăiat, sudat, format și prelucrat cu mare ușurință, motiv pentru care este extrem de potrivit pentru o gamă largă de aplicații.

Oțelul inoxidabil poate prelua orice formă dorită de client

Oțelul inoxidabil de tip 304 este cel mai solicitat în industria HoReCa și în industria medicală, deoarece acest tip de oțel denumit adesea și inox 18-8, nu poate fi întărit prin tratament termic. Prin urmare, serviciile de debitare laser și oțelul inoxidabil 304 îndeplinesc un număr infinit de cereri, de la dispozitive medicale, tăvi, vase de pat, scări de pat și scări de bucătărie și până la scaune, mese, blaturi, cărucioare, chiuvete pentru spălat mâinile, cuve și spălătoare, dozatoare de săpun și multe altele, inoxul fiind materialul preferat la nivel mondial în instituțiile medicale și unitățile HoReCa. 

 

Inoxul – garantează rezistență structurală și durabilitate de neegalat

Inoxul este unul dintre cele mai puternice materiale cunoscute de om. În comparație cu alte tipuri de produse de suprafață solidă, inoxul deține un avantaj remarcabil, și anume rezistența la greutate, dar și durabilitatea, ceea ce îl face ideal pentru o varietate de medii. De exemplu, cele mai multe tipuri de carucioare inox pot rezista la greutate, la impacturi și la extreme termice, ceea ce le face o bună alegere pentru aplicații industriale, de laborator și medicale. 

Oțelul inoxidabil – frumusețe și rezistență la zgârieturi și pete

Suprafața sclipitoare și ușor de întreținut a inoxului asigură un aspect estetic modern și atractiv, care durează perioade îndelungate. Oțelul inoxidabil este un material foarte comun în bucătăriile rezidențiale, în cantine și în majoritatea unităților HoReCa, dar și în unitățile spitalicești. Oțelul inoxidabil este un material superior față de suprafețele solide din polimer, porțelan sau alte suprafețe vitrate, deoarece este extrem de rezistent la tot felul de deteriorări, zgârieturi, crăpare, colorare, precum și la problemele generale legate de porozitate. Oțelul inoxidabil suportă utilizarea zilnică și intensă în medii comerciale, fără a necesita reparații. Prin comparație, alte materiale solide de suprafață, cum ar fi corianul și diferiți polimeri, sunt mult mai predispuși la zgârieturi și fisuri microscopice. Astfel de suprafețe trebuie șlefuite în mod regulat pentru a se îndepărta toate imperfecțiunile și pentru a se preveni acumularea de bacterii periculoase. Totuși, șlefuirea generează particule de praf în aer, care pot reprezenta un pericol pentru sănătate prin inhalare, pe lângă faptul că poate crea denivelări în material, ceea ce poate provoca probleme suplimentare în timp. Prin comparație, oțelul inoxidabil își păstrează aspectul estetic original, indiferent de condițiile grele de utilizare și indiferent de expunerea la materiale care pătează sau zgârie. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.