Sisteme de climatizare eficiente, cu reduceri uriașe la facturi, doar pe hextech.ro

140
Publicitate

Din ce în ce mai mult se pune accentul pe reducerea consumului energetic, pe sustenabilitate sau chiar pe reciclare. Vorbim aici și de consumatorul individual care nu mai vrea să plătescă facturi uriașe la sistemul de încălzire, dar și de firmele particulare, de clădirile cu suprafețe mari care nu își permit cheltuieli inutile.

Publicitate

Sistemele de climatizare actuale se confruntă cu tot felul de modificări, menite să vină în ajutorul celor interesați de eficiența lor. Specialiștii de pe piața de profil fac tot posibilul să aducă noutăți în acest domeniu. O astfel de firmă este și Hextech.

Ce sunt sistemele de climatizare și cum funcționează ele?

Sistemele de climatizate sunt formate dintr-o unitate sau dintr-un grup de unități exterioare și pot fi de două tipuri, respectiv de tip VRF sau VRV. Chiar dacă au denumiri diferite aceste sisteme de climatizare reprezintă, de fapt, același lucru.

Dar varianta preferată este VRV Daikin, deoarece firma Daikin a inventat acest sistem. Mai precis, VRV Daikin se ocupă de procesele de încălzire, răcire, furnizarea apei calde menajere, ventilare și încălzire prin pardoseală printre altele.

Perdelele de aer și sistemele de control pot fi instalate tot din aceeași gamă și se găsesc pe site-ul Hextech.ro.

Diferența majoră față de un sistem convențional de încălzire  

Un sistem obișnuit de încălzire consumă resurse importante încercând să încălzească o încăpere sau chiar mai multe și, în felul acesta, nu este atât de eficient precum un sistem de tip VRV. Spre deosebire de sistemul convențional, acesta din urmă fiind net superior prin eficiența sa energetică demonstrată. De exemplu, dacă sistemul funcționează doar 20% din capacitatea sa întreagă, nu se risipește energie cât pentru consumul de 100%.

Astfel, sistemul de țevi unde nu sunt unități pornite nu are nici un consum. Dacă instalarea este făcută de către profesioniști, așa cum sunt cei de la Hextech, costurile se amortizează în timp, dat fiind calitatea materialelor și sistemelor folosite.

Reducerea energiei prin instalarea unui sistem de tip VRF

Este adevărat că sunt costuri la investiție mai ridicate decât dacă vorbim de un sistem convențional de încălzire dar, pe termen lung, acest lucru poate aduce nenumărate beneficii.

De exemplu, sistemul VRV/VRF în recuperare de căldură reduce mult energia consumată în perioadele dintre schimbarea anotimpurilor, când este nevoie și de răcire și de încălzire.

Mai apoi vorbim și de managementul energetic, într-o clădire de birouri care se închiriază separat, sistemul VRV/VRF nu necesită instalarea de contoare separate, ci doar de setări în sistem.

Alegeți o echipă profesionistă pentru instalarea unui sistem de tip VRV/VRF

Doar o echipă profesionistă așa cum este cea de la Hextech se poate ocupa ca la carte de instalarea unui sistem de calitate, având grijă mai apoi și de mentenanță sau de eventualele avarii.

De asemenea, specialiștii de aici se ocupă și cu furnizarea și instalarea de pompe de căldură, vitrine frigorifice, sisteme de aer condiționat, chillere, sisteme de refrigerare. Toate provin de la firme precum Daikin sau Mitsubishi, cu renume în acest domeniu.

Pentru detalii suplimentare accesați pagina oficială hextech.ro.

Contact: office@hextech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.