Aplica led in contextul amenajarilor interioare moderne

336

Fie ca realizati o renovare de apartament, sau a unui sediu de firma, profitati de montarea de aplica led pentru reducerea ocuparii spatiului la nivelul tavanului. Este una dintre cele mai bune solutii atunci cand incarcarea camerelor se doreste a fi cat mai redusa, iar amplasarea unor corpuri de iluminat suspendate, in special in cazul tavanelor joase, poate cauza senzatia de supraaglomerare.

Aplica led in contextul amenajarilor interioare moderne 1

Acesata gama de produse moderne este dotata cu deja renumitele sisteme de iluminare artificiala cu led care produc cu un consum extrem de redus o iluminare de foarte buna calitate si pentru o durata foarte mare de timp. Efectele cunoscute ale utilizarii de becuri cu incandescenta sau becuri economice vor disparea pentru ca aplica led va functiona in aceeasi parametri pentru cel putin 15000 de ore de functionare, in medie, asa cum declara producatorii despre durata de viata a surselor de iluminare cu led.

Montarea se realizeaza extrem de usor pentru ca fiecare model de aplica led are prevazute zone speciale pentru a fi suspendata de perete, iar conectarea la conductorii electrici este facila prin intermediul unor conectori cu care se lucreaza rapid.

Cele mai des utilizate modele de aplica led sunt cele cu destinatie pentru montarea sub corpurile de mobila din bucatarie, pentru ca ofera un flux luminos foarte bine definit si concentrat exact pe suprafetele de interes. Amplasarea se poate extinde in orice spatiu, pentru ca datorita gabaritului redus aplica led se va integra perfect in oricare design interior.

O aplicatie des solucitata este montajul de aplica led cu senzor pentru holorile de trecere sau cele de la intrarea in locuinta sau sediu de firma. Pe langa un consum redus, dispare necesitarea utilizarii unui intrerupator si ca atare aplicatia devine mult mai fiabila.

Aplica led in contextul amenajarilor interioare moderne 2In aceeasi ordine de idei si solutii se incadreaza si o plafoniera led pentru decorarea prin iluminare cu produse moderne. Versiunile de forma, dimensiune si putere de iluminare pentru plafoniera led sunt cel putin asemanatoare ca si cele pentru aplica led, prin urmare diferentierea este la nivelul modalitatii de instalare, adica pe plafon. Ambele raman produse care ofera un flux luminos foarte bun si in special simetric distribuit in spatiul in care sunt puse in functiune.

Pornind la un astfel de demers in legatura cu reabilitarea interioara pentru apartamente, case sau sediu de firma, va fi cu mult mai usor sa faceti alegerile daca veti vizita rafturile specializate ce contin corpuri de iluminat, pe care le gasiti in mod frecvent intr-un magazin de specialitate. Abundenta, diversitatea, rularea de noi si noi modele, sunt beneficii pe care merita sa va bazati atunci cand sunteti intr-o astfel de lucrare.

Aplica led in contextul amenajarilor interioare moderne 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.