Avocatul – solutia pentru diferite litigii juridice

223
Publicitate

Necesitatea unui avocat este inevitabila uneori. Alegerea acestuia nu trebuie sa fie o alegere de moment in caz de panica, ci trebuie facuta conform unor criterii. Oricine ar fi bine sa dispuna de un avocat in Cluj pentru ca nu se stie niciodata ce problemele pot aparea. Relatia dintre avocat si client trebuie sa fie una bazata pe incredere pentru ca rezultatele finale sa fie favorabile.

Sunt multe situatiile in care este necesar ajutorul unui avocat, in special atunci cand ajunge cazul in instanta. Aceste litigii pot tine de drepturi penale, civile, al muncii, familiei si alte ramuri. Un avocat Cluj-Napoca poate oferi ajutorul necesar in cazurile de acest gen, in care starea de spirit este una negativa. Avocatul rezolva problemele pe care clientul nu reuseste sa le depaseasca din cauza stresului.

Publicitate

Dreptul familiei – avocat specializat pe aceasta ramura

 Divortul este situatia care intervine atunci cand nu mai exista nici o varianta de impacare si familia este in continua tensiune in formula completa. Este o solutie pentru a inceta certurile si neintelegerile, care vine la pachet cu o serie de schimbari. Anumite aspecte nu pot fi stabilite de comun acord intre soti, de aceea, este necesar un avocat din Cluj pentru ajutor.

Pentru persoanele interesate de un avocat in Cluj specializat pe aceasta ramura, trebuie sa stie ca avocatul respectiv se ocupa de mai multe aspecte. Acestea tin de consultanta, asistare si reprezentare pentru mai multe etape. In cazul unui divort in care sunt implicati si copii, este necesara stablirea pensiei alimentare si domiciliul acestora. In aceste cazuri, avocatul ajuta clientul sa ia deciziile corecte cu privire la pasii care urmeaza, astfel incat parintele in cauza sa poata obtine custodia.

In functie de varsta copiilor acestia pot decide cu cine raman, iar in cazul copiilor prea mici, instanta de judecata va decide in functie de dovezi si acte. Bunurile sunt impartite intre soti conform legii, astfel incat fiecare dintre ei are drepturi asupra acestora.

Divortul este o actiune de cele mai multe ori necesara, dar dureroasa. Persoanele care ajung in acest punct trec prin stari anxioase si depresive de cele mai multe ori, iar un avocat din Cluj este necesar pentru a tine lucrurile sub control.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.