Nuante de oje care sunt la moda in 2019

282

Neopren roz

Chiar dacă Ziua Îndrăgostiților seamănă mai mult cu emotii și cu o pată de Ben & Jerry în pat, puteți să vă oferiți unghiilor tratamentul de designer pe un trend cu un mani neon-roz DIY, datorită dlui Christian Louboutin. „Îmi place un bold, luminos roz, iar oja in nuanta  de neopren al lui Christian Louboutin este tocmai acela”, spune Nail Yasuda, un cunoscut tehnician de unghii. „Această culoare este super pigmentată – limită fluorescentă pe unghii.” În plus, sticluta de ambalare, cu vârf in forma de stilou, adaugă un plus de efect.

Glossy Navy – Bleumarin lucios

Dacă nu ați ales încă  luciul perfectă al albastrului dvs., acest safir strălucitor este cel de care aveți nevoie. Michelle Saunders, un nail-artist cunoscut , spune că nebunia de culoare marină este pe punctul de a atinge culme, iar aceasta oja poate face pe un credincios sa renunte la  rozul cu care e obisnuit.

Dove Gray- gri porumbel

Punctul dulce între alb-negru și negru roz și asertiv, gri este moale, pentru a adăuga colecția dvs. ASAP. „O manichiură gri-porumbel poartă o atmosferă rece și liniștită”, explică Saunders.

Roșu de mac

Clasica oja roșie SNB devine puțin mai strălucitoare, oprindu-se doar timid de neon, în noul an. Lansarea acestui sezon  este roșul preferat în această categorie. ”

 Alb proaspat

Albul după Ziua Muncii nu mai este un pas faux de modă – ceea ce înseamnă că vine în ianuarie, vom împerechea bila albă cu un mani-pedi combo. O oja  alba se simte proaspăta pentru iarnă. Alegeți o oja cu acoperire opacă, astfel încât să nu meargă prea mult și să funcționeze și pe degetele de la maini și la degetele de la picioare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.