Compania ta cum face fata crizei provocate de virusul Covid 19? Relansareresponsabila.ro ce iti propune solutii eficiente!

202
Publicitate

Compania ta cum face fata crizei provocate de virusul Covid 19? Relansareresponsabila.ro ce iti propune solutii eficiente! 1

Initiativa relansareresponsabila.ro vine sa completeze masurile impuse de autoritati si nu sa le substituie in vederea combaterii pandemiei COVID 19 pentru activitatile si grupele sociale specifice.

Publicitate

Revenirea la activitatea profesionala in contextul in care virusul Corona inca reprezinta o amenintare este o chestiune destul de delicata ce trebuie facuta sub stricta supraveghere si prin implementarea unui set de recomandari si de reguli specifice fiecarei zone de activitate sau zone sociale. Gratie recomandarilor si ghidajului oferit, programul Relansare Responsabila ajuta organizatiile sa isi atinga maximul potential si sa nu isi intrerupa activitatea din cauza potentialelor imbolnaviri cu Covid 19 printre angajati.

Recomandarile principale de relansareresponsabila.ro

Cele mai importante recomandari care sunt incluse pe site-ul relansareresponsabila.ro tin de igena personala si de organizarea fluxurilor de baza in orice activitate, specifice domeniului in care activeaza companiile. Este important ca angajatii si angajatorii sa recunoasca semnele si simptomele unei potentiale imbolnaviri inca de la debut.

De asemenea, este foarte important ca in cazul unei potentiale contaminari, angajati sa fie izolati, apoi sa faca 2 teste COVID care sa le permita prezentarea unor rezultate negative si sa se intoarca la lucru.

Purtarea corecta a mastii si masuri de igiena

Masca de protectie trebuie purtata in mod corect cu partea colorata in exterior si partea metalica sa acopere nasul. Masca de protectie se da jos apucand unul din elasticele de dupa ureche si se arunca direct la cos, fiind de unica folosinta. Masca de protectie nu trebuie imprumutata si nici folosita de mai multe ori.

In ceea ce priveste igienizarea coecta a mainilor, spalatul pe maini frecvent si in mod corect reduce la minim riscul de contaminare, precum si evitarea atingerii fetei, in special a ochilor, nasului si gurei. De asemenea, atat angajatii, cat si celelalte persoane trebuie sa pastreze distanta de 2 metri pentru a evita imbolnavirea.

Recomandari pentru personalul medical

Personalul medical trebuie sa respecte unele recomandari pentru a face fata provocarilor impuse de pandemia cu virusul Corona. Personalul medial trebuie sa foloseasca la fiecare tura un echipament curat intr-un spatiu special amenajat. Nu se va folosi echipamentul in tura urmatoare.

De asemenea, personalul medical va purta manusi cand procedurile specifice impun acest lucru. In restul timpului, reprezentantii sistemului medical se vor spala pe maini si se vor dezinfecta cu solutii speciale cand inrra in contact cu pacientii sau cu obiecte atinse de acestia.

Foarte important este ca personalul medical sa poarte masca de protectie maxim 4 ore, dupa care o va indeparta si o va arunca la un loc special amenajat. Aruncarea mastii trebuie obligatoriu urmata de spalarea riguroasa a mainilor si echiparea unei masti noi.

Nu in ultimul rand, pentru maxima siguranta a personalului medical si a pacientilor, se recomanda testarea RT-PCR si testarea rapida IgM si IgG o data la doua saptamani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.