Orban vorbeste despre redeschiderea restaurantelor

Orban vorbeste despre redeschiderea restaurantelorRestaurantele se vor putea redeschide de la 1 septembrie. Aceasta mentionare ii apartie premierului Ludovic Orban. Acceseaza http://www.onlines.ro/recenzii/ pentru mai multe informatii.

  Iata ce a mentionat premierul Ludovic Orban

„Dezbatem în cursul acestei săptămâni. Am solicitat punctul de vedere al specialiştilor din Grupul de Suport Tehnico-Ştiinţific şi alţi specialişti să vedem ce formule, ce propuneri, ce recomandări. Intenţia mea este ca în cursul acestei săptămâni să luăm o decizie. Cu atât mai mult cu cât se va termina sezonul estival şi va fi din ce în ce mai greu ca hotelurile, de exemplu, să poată să servească masa pe terasă”,  a declarat Ludovic Orban.

Acesta a mai spus ca temperaturile scazute care au fost inregistrate in zona montana vor determina ca servirea la masa sa fie tot mai dificila.

Mai mult de atat Orban a avansat foarte mult cu termenul pentru redeschiderea restaurantelor. Acestea se vor deschide la inceputul lunii septembrie iar asta nu face decat sa ii bucure atat pe patronii restaurantelor cat si pe clientii acestora.

„Vedem, luăm decizia. Cel mai probabil de la 1 septembrie, în anumite condiţii”, a mai spus acesta.

Premierul a mai adaugat ca se analizeaza si posibilitatea de a relua viata culturala in spatiile inchise.  Este foarte important pentru toti oamenii ca viata sociala sa redevina ceea ce a fost.

„Discutăm de posibilitatea reluării activităţii în instituţii de cultură, în teatre, în cinematografe, sigur, cu un set de condiţii: distanţare, portul măştii, dezinfectare şi alte posibile soluţii pentru reducerea riscului de răspândire”,  a mai mentionat acesta.

In ceea ce privesc stadioanele, premierul nu are o veste prea buna pentru suporteri. Prim-minstrul a mentionat ca toate galeriile echipelor de fotbal sunt foarte greu de controlat si ca in aceste conditii virusul se va putea transmite mult mai repede. Cat timp infectarile vor fi in numar tot la fel de mare suporterii echipelor nu vor putea participa la meciurile echipelor favorite.

Riscul de transmitere a noului coronavirus este foarte mare si numarul de infectari creste de la o zi la alta iar asta nu permite autoritatilor sa readuca viata la normalitatea pe care o stim cu totii.

Daca numarul de infectari nu scade atunci meciurile cu public nu vor putea intra in normalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.