Afla ce mesaj au ingerii sa iti transmita investind in carti de spiritualitate

296
Publicitate

Afla ce mesaj au ingerii sa iti transmita investind in carti de spiritualitate 1

Din ce in ce mai multe persoane “alese” de catre fortele divine pentru trezirea spirituala colectiva sau individuala decid sa investeasca in carti de spiritualitate din care sa afle informatii esentiale despre calatoria pe care o au de parcurs pe aceasta lume.

Publicitate

De cele mai multe ori, entitatile precum ingerii incearca sa intre in contact cu oamenii, dar acest lucru este aproape imposibil din cauza interpretarii gresite a semnelor pe care acestia le ofera. Lecturarea unor carti de spiritualitate special concepute in acest sens le va aduce “celor alesi” toate informatiile de care au nevoie pentru trezirea lor spirituala.

Carti de spiritualitate care te invata cum sa comunici cu ingerii

Pana nu demult, comunicarea cu ingerii era aproape imposibila. Acum, gratie numeroaselor carti de spiritualitate din oferta editurii ForYou, persoanele care simt ca sunt alese pentru a trece la un nivel superior al existentei, se pot documenta mult mai bine in acest sens. Din aceste carti, vor afla ca ingerii comunica cu oamenii prin intermediul cifrelor repetitive, de tipul 333, 444, 111, 12:12, 10:10, cifre ce pot fi observate pe ceas, precum si in diferite alte circumstante, cum ar fi numerele de la masini sau bonurile oferite la magazin.

De asemenea, ingerii incearca sa comunice cu oamenii prin semnele pe care le lasa acestora. persoanele care sunt “alese” vor gasi adesea fulgi si pene, petale de flori, monede si alte astfel de semne pline de semnificatie. Atunci cand observa in mod repetitiv acest lucru, este cert ca trebuie sa se documenteze mai mult din carti de spiritualitate special concepute.

Printre recomandarile specilistilor de carti de spiritualitate se numara si titluri precum “Delfini, ET si  ingeri. Aventuri despre inteligente spirituale”, “Invata sa comunici cu ingerii in 21 de zile”, “Ingerii” sau “Transforma-ti convingerile, transforma-ti viata”.

Cum se poate comunica cu ingerii?

Comunicarea cu ingerii reprezinta o experienta foarte profunda care nu poate fi invatata numai din carti, dar cu siguranta lectura poate ajuta in acest sens. Comunicarea cu ingerii are la baza receptivitatea si perseverenta persoanelor “alese”. De cele mai multe ori, ingerii dau semne prevestitoare si sincronicitati. Pe masura ce semnele sunt tot mai evidente, este cert ca oamenii alesi trebuie sa isi schimbe nivelul de vibratie prin meditatie, astfel incat comunicarea cu ingerii sa fie eficienta.

Pentru majoritatea oamenilor, atunci cand devin constienti de prezenta ingerilor scapa si de unele blocaje emotionale si spirituale si incep o noua calatorie spirituala spre fericirea emotionala. Aceasta perioada nu este presarata numai cu sincronicitati si cu semne pozitive, ci si cu multe obstacole. Scopul principal al ingerilor este acela de a accelera progresul spiritual al oamenilor cu care intra in contact in toate domeniile.

Cartile de spiritialitate descriu in mod clar si corect toate semnele la care trebuie sa fie atenti cei care sunt alesi sa comunice cu ingerii, dar si posibilele stari emotionale prin care vor trece in calatoria lor spirituala spre trezire, vibratiile resimtite in corp, semnele particulare si mesajele subtile, precum si cresterea energetica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.