Deseurile pot aduce o sursa de venit suplimentara companiei tale. Vezi cum!

2

Deseurile pot aduce o sursa de venit suplimentara companiei tale. Vezi cum! 4

Una din cele mai mari provocari, dar si una din cele mai importante surse de venit pentru companii sunt deseurile. De aceea, investitia in prese de balotat deseuri se poate dovedi extrem de eficienta si de profitabila. Investitia initiala va fi recuperata aproape imediat, in primele luni de utilizare, daca reprezentantii companiilor semneaza un contract cu o companie care colecteaza deseuri si care cumpara balotii de plastic, de carton sau aluminiu.

Cine foloseste presa de balotat deseuri si ce avantaje aduce?

O presa de balotat deseuri poate fi folosita de companiile mici, mijlocii si mari din domeniul comertului, alimentatiei si HoReCa, dar nu numai. Practic, in orice companie producatoare de deseuri, o presa de balotat verticala, orizontala, multicamerala sau de balotat PET-uri se va dovedi extrem de efcienta.

Presa de balotat deseuri va reduce volumul materialelor eliminate sub forma deseurilor de dimensiuni mari. Acestea sunt recomandate inclusiv afacerilor din domeniul industriei, comertului, dar si celor care detin un garaj personal, un magazin mic, reprezentantilor spatiilor de birouri mici, spitalelor si altor companii. Timpul de realizare a balotului este de doar cateva secunde.

Cine cumpara deseuri si cum poti incheia un parteneriat in baza folosirii unei prese de balotat deseuri?

Din fericire, achizitionarea unei prese de balotat deseuri este o investitie pe termen lung. Aceasta nu numai ca ii scapa pe reprezentantii companiilor de deseurile care ocupa mult spatiu de depozitare, uneori miros urat si sunt foarte inestetice, ci ii ajuta si sa primeasca o suma de bani in schimbul gunoiului pe care oricum l-ar fi aruncat.

Exista companii care cumpara deseuri balotate, o materie prima secundara la un pret redus, care ulterior este vanduta diferitilor producatori pentru a fi utilizata pentru a obtine anumite produse care pana in prezent se realizeaza numai din materie prima virgina. Plata este prompta si foarte buna, iar parteneriatele incheiate in acest sens aduc beneficii de ambele parti.

In plus, balotii de deseuri sunt mult mai usor de transportat, dar si mult mai bine platiti decat deseurile vandute individual.

Ce se produce din plasticul reciclat, din deseurile reciclate?

Reciclarea plastiului este foarte importanta atat pentru mediul inconjurator, cat si pentru viata oamenilor, pentru schimbarile climatice prin care trece intreaga planeta la momentul actual. In timp ce un PET din plastic aruncat se descompune in 3 secole, un PET din plastic reciclat se poate transforma in produse de cea mai buna calitate, in produse eficiente si utile.

Sticlele de tip PET se transforma usor, dar printr-un proces elaborat in articole vestimentare sau accesorii, in covoare, in accesorii pentru baie, pana la umplutura ursuletilor de plus (in cazul in care plasticul este transformat in bucati de marimea unor fulgi de porumb care sunt din nou uscate si topite pentru a elimina reziduurile).

Cert este ca sticlele PET reciclate nu se transforma tot in sticle PET, ci in alte articole foarte eficiente in viata personala si profesionala de zi cu zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.