Credit firmă pentru închirierea sau cumpărarea unui birou

330
Publicitate

Nu e de mirare de ce atât de mulți oameni caută spații de birouri pe care să le poată închiria în loc să le dețină în proprietate.

Acest articol acoperă aspectele legate de închirierea vs. cumpărarea unui birou, precum și câteva sfaturi despre cum să cumpărați un credit de companie pentru a închiria un birou în calitate de angajat. Citiți mai departe pentru a afla care sunt avantajele și dezavantajele închirierii vs. cumpărarea biroului, cât costă să cumpărați un birou cu un credit firmă.

Publicitate

La ce să te aștepți când cumperi un împrumut pentru închirierea unui birou cu un credit firmă

Cumpărarea unui birou poate fi o investiție majoră și este important să fiți pregătit financiar înainte de a merge pe această cale. Va trebui să luați în considerare toate costurile următoare atunci când cumpărați un împrumut pentru închirierea unui birou de firmă. Cumpărarea unui birou este o investiție pe termen lung și poate fi o decizie financiară bună dacă biroul dvs. este profitabil. Timpul necesar pentru a cumpăra un birou poate varia foarte mult în funcție de piață. În medie, poate dura între trei luni și un an pentru a cumpăra un birou. Închirierea de birouri este un angajament pe termen scurt care vă permite să testați spațiul de birouri înainte de a vă decide asupra unei investiții pe termen lung.

Avantajele închirierii unui spațiu de birouri cu un credit firmă

Închirierea unui spațiu de birouri poate fi o opțiune bună dacă sunteți la început de drum și doriți un credit pentru firme noi inființate fără activitate pentru că nu aveți încă suficienți bani pentru a cumpăra un birou. Închirierea unui spațiu de birouri vă va permite să testați mediul de lucru și să vedeți dacă vă place să fiți angajat înainte de a vă angaja pe termen lung. Dacă vă dați seama că nu vă place să lucrați într-un birou sau dacă nu aveți încă fondurile necesare pentru a cumpăra un birou, puteți pur și simplu să rupeți contractul de închiriere și să vă mutați într-un alt spațiu de birouri sau să vă întoarceți la munca de acasă.

Dacă închiriați doar un birou mic, costurile vor fi probabil mai mici decât dacă ați cumpăra un împrumut pentru închirierea unui birou de firmă. În funcție de contractul de închiriere, este posibil să nu aveți niciun cost inițial din buzunar. De asemenea, puteți alege să rupeți contractul de închiriere oricând doriți și să vă mutați într-un alt spațiu de birouri.

Avantajele cumpărării unui birou cu un credit firmă

Dacă sunteți sigur că doriți să fiți angajat pe termen lung, cumpărarea unui birou poate fi o investiție mai bună pe termen lung decât închirierea. Cumpărarea unui birou vă permite să aveți control deplin asupra mediului de lucru și vă permite să îl adaptați la nevoile dumneavoastră. Unele companii vă permit să rupeți contractul de închiriere înainte de expirarea acestuia, dar trebuie să fiți pregătit cu un motiv întemeiat. Este posibil să vi se perceapă o penalizare dacă rupeți contractul de închiriere înainte de termen. Cumpărarea unui birou vă oferă, de asemenea, opțiunea de a-l revinde mai târziu și de a obține un profit.

Dacă știți că veți închiria un birou pentru mai mult de câțiva ani, ar fi mai bine să cumpărați un birou cu un credit firmă. Dacă știți că veți rămâne la același loc de muncă pentru o perioadă lungă de timp, cumpărarea unui birou poate fi o investiție mai bună pe termen lung. Dacă nu sunteți sigur unde vă veți afla peste câțiva ani, închirierea unui birou poate fi o opțiune mai bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.