Biroul de traduceri Inova – servicii de traduceri de calitate

213
Publicitate

Nu de putine ori am avut nevoie sa traducem sau sa legalizam anumite acte importante. Chiar si in perioadele de concedii cand multe persoane se intorc din strainatate, vin sa isi rezolve anumite probleme legate de acte. Astfel ca au nevoie de traduceri intr-un timp optim, dar bineinteles sa fie si de calitate.

In acest sens, biroul de traduceri Inova este recunoscut pentru serviciile pe care le ofera publicului larg. Desi are sediul principal in Bucuresti, toti cei care au nevoie de acte sau documente traduse pot lua legatura online cu echipa de aici, pe site-ul servicii-traduceri.ro. Vor putea trimite actele necesare de tradus pe adresa de e-mail, iar in timp util echipa Inova le vor trimite inapoi gata traduse.

Publicitate

Sunt recunoscuti pentru profesionalismul de care au dat dovada, avand in spate o experienta de peste 15 ani. Asta inseamna ca orice client poate apela cu incredere la serviciile de aici.

Ce puteti traduce la Inova

Aici veti putea traduce acte de studii, bancare, auto, de salariat, adeverinte, contracte pentru societate si multe altele. Atunci cand clientii au nevoie de legalizarea notariala, se poate efectua tot prin intermediul acestui birou si asta pentru ca echipa de aici colaboreaza cu notarii. Tot la Inova mai puteti traduce si certificate de casatorie, de nastere, diplome de studii, programe analitice etc.

De mentionat faptul ca biroul poate traduce din si in peste 30 de limbi straine. Tocmai de aceea, au un portofoliu larg de clienti multumiti, atat din tara, cat si din strainatate. Multi clienti sunt companii de prestigiu care apeleaza la serviciile lor.

Orice act sau document trebuie tradus cu profesionalism si cu mare atentie. Orice cuvant tradus gresit poate schimba total sensul unei propozitii, fapt pentru care acel act poate fi anulat. Asadar, este indicat sa apelati la traducatori autorizati de catre Ministerul Justitiei asa cum este biroul de traduceri Inova.

Puteti accesa pagina oficiala pentru a vizualiza totodata si lista de preturi, cat si alte servicii pe care le mai ofera.

Date de contact Inova

0734 171 237

office@servicii-traduceri.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.