Care sunt serviciile pe care le poate oferi un avocat de Drept Comercial

308

Dreptul Comercial constituie o dimensiune esentiala a domeniului avocaturii. Un avocat de Drept Comercial ofera consultanta in redactarea celor mai importante documente specifice unei companii, in luarea deciziilor administrative si in evaluarea riscurilor unei afaceri. In cele ce urmeaza, iata cateva informatii utile cu privire la serviciile juridice oferite de un avocat specializat in ramura de Drept Comercial!

Ce presupune rolul unui avocat de Drept Comercial?
In prezent, rolul unui avocat de Drept Comercial implica mai mult decat o simpla intelegere a aspectelor legale privind activitatea comerciala. Acesta ofera consultanta clientilor care intampina probleme de ordin juridic in desfasurarea activitatii lor antreprenoriale si propune solutii eficiente. Spre exemplu, casa de avocatura AndrewID are in componenta sa avocati specializati in Drept Comercial, care isi ghideaza activitatea dupa principiile New Law. Acestia ofera consultanta avizata cu scopul de a solutiona cele mai complexe probleme juridice ale unei companii, cum ar fi obtinerea autorizatiilor, inregistrarea licentelor, protectia datelor cu caracter personal, redactarea si revizuirea contractelor comerciale și multe altele.

Ce includ serviciile juridice pe care le ofera un avocat de Drept Comercial?
Un avocat de Drept Comercial ofera o consultanta specializata, astfel incat societatile comerciale sa-si desfasoare activitatile economice in conformitate cu cerintele legale. Serviciile juridice includ:

Contracte comerciale – Acestea sunt importante pentru orice afacere, iar un avocat specializat in Drept Comercial va asista clientii in negocierea contractelor si va pregati documente si strategii care sa minimizeze riscurile si sa maximizeze profitabilitatea afacerii.

Publicitate si Marketing – Un alt serviciu pe care il poate oferi un avocat de Drept Comercial este reprezentat de consultanta remote (la distanta) sau in-house (la sediul firmei) pentru orice aspecte legate de legea publicitatii, de la etapa de planificare, pana la negocieri pentru acorduri de publicitate sau marketing. Spre exemplu, avocatii AndrewID sunt specializati si in solutionarea problemelor de confidentialitate din mass-media si a drepturilor de autor.

Formalitati in fata Registrului Comertului – Un avocat de Drept Comercial ofera asistenta juridica in procedurile desfasurate la Registrul Comertului, cum ar fi majorare de capital, infiintare de sedii secundare, schimbare de actionariat, modificare act constitutiv etc.

Protectia datelor cu caracter personal – Printre serviciile acordate de un avocat de Drept Comercial se numara si elaborarea de strategii si masuri pentru implementarea prevederilor legale in materia protectiei datelor personale, cum ar fi redactarea de politici de prelucrare a datelor, evaluarea riscurilor asupra drepturilor persoanei vizate, revizuirea contractelor cu operatorii de date etc.

Furnizarea de bunuri si servicii – In sfera de Drept Comercial, avocatii din cadrul AndrewID asigura servicii de consultanta juridica ce vizeaza contractele pentru furnizarea de bunuri si serivicii.

Franciza – Un avocat de Drept Comercial poate sustine persoanele juridice in procesul de dezvoltare sau acordare a unei francize cu solutii complexe. Spre exemplu, specialistii AndrewID elaboreaza strategii complete in acest segment si, totodata, ofera consultanta juridica in privinta documentatiilor necesare pentru procedurile specifice care au loc in vederea acordarii unei francize. Gratie profesionalismului de care dau dovada, avocatii reusesc sa evite riscul unor eventuale probleme cu care se poate confrunta orice persoana juridica.

Asadar, daca vrei sa beneficiezi de servicii profesionale de consultanta juridica pentru ca afacerea ta sa functioneze legal din toate punctele de vedere, intra pe Andrewid.ro si contacteaza un avocat specializat in Drept Comercial din cadrul firmei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.